Mail ons

Ik wil graag meer informatie over:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

KinderZorg Bijzonder

Kerkstraat 11A

5411 CJ  Zeeland NB.

Telefoon: 0486 – 224040

.

E-mailadres voor aanvragen tot nieuwe zorg:

  • zorg@kinderzorg-bijzonder.nl

E-mailadres voor algemene mailing:

  • contact@kinderzorg-bijzonder.nl

E-mailadres voor leveranciers of vragen over facturen:

  • administratie@kinderzorg-bijzonder.nl

Emailadres voor planningsverzoeken van zorgmomenten in de thuiszorg of verpleegkundig KinderZorgHuis:

  • planning@kinderzorg-bijzonder.nl

AKJ – vertrouwenspersonen in de jeugdhulp
Alle (pleeg)kinderen, (pleeg- of groot)ouders én verzorgers die te maken hebben met de jeugdhulp, hebben recht op een onafhankelijke vertrouwenspersoon. Daarvoor kunnen zij terecht bij het AKJvertrouwenspersonen in de jeugdhulp. Ondersteuning door de vertrouwenspersoon van het AKJ is gratis. Het AKJ is een zelfstandige stichting, onze vertrouwenspersonen zijn niet in dienst van KinderZorg Bijzonder.

Wat kan de vertrouwenspersoon voor jou doen?
Het kan gebeuren dat je ontevreden bent over de hulp die je krijgt. Als je er niet uit komt met de medewerker van KinderZorg Bijzonder, neem dan contact op met een vertrouwenspersoon van het AKJ. Allereerst luisteren we naar jouw verhaal. Soms helpt dat al. In ieder geval zal de vertrouwenspersoon je verhaal altijd serieus nemen. Zij of hij informeert je over je rechten en geeft advies. Ook kan de vertrouwenspersoon je ondersteunen bij het opstellen van een klachtbrief en bij een gesprek met KinderZorg Bijzonder.

Zo bereik je het AKJ

  • Bel naar 088 – 555 1000
  • Mail naar info@akj.nl
  • Chat met een vertrouwenspersoon via de website akj.nl. De chat is open van maandag t/m donderdag van 16.00-20.00 uur en op vrijdag van 15.00-17.00 uur.