Nieuws

Controleer je cookie instellingen om deze inhoud te bekijken Pas cookievoorkeuren aan

CZO erkenning voor opleiding Kinderverpleegkundige

Op 16 oktober jl. heeft DeniseZorg BV, KinderZorg Bijzonder de CZO erkenning voor de opleiding tot Kinderverpleegkundige behaald. Jaarlijks leiden wij kinderverpleegkundigen op. Zij ontvangen vanaf nu het officieel CZO erkend diploma. Dit diploma wordt in heel Nederland geaccepteerd.

Het College Zorg Opleidingen (CZO) houdt toezicht op de kwaliteit van zorgopleidingen. Het toetst en accrediteert zorgopleidingen om de kwaliteit ervan te behouden en waar mogelijk te verbeteren. De landelijke erkenning van zorgopleidingen geeft zowel patiënten, professionals als werkgevers het vertrouwen dat professionele zorg gewaarborgd is.

Ons KinderDagCentrum is geopend, deze is doordeweeks te bezoeken voor kinderen van 5 t/m 17 jaar met een leerplicht ontheffing of voor incidenteel een dag afname als het speciaal onderwijs een studiedag heeft. Kleine groep met veel individuele  aandacht.

Doorverwijzen naar KinderZorg Bijzonder kan nu ook verlopen via ZorgDomein.

Dit is mogelijk voor huisartspraktijken en transferverpleegkundigen.

Telefonisch aanmelden of via deze site blijft ook altijd mogelijk.

.

Op 30 maart 2023 heeft de hercertificering plaatsgevonden voor de ISO.

We mogen melden dat dit goed doorlopen is en er geen tekortkomingen zijn aangetroffen in onze zorg- en bedrijfsprocessen.

Mooi resultaat waar we allen trots op zijn.

.

Individuele afspraken/rondleidingen kunnen geboekt worden, maak hiervoor een afspraak via tel 0486-224040.