Nieuws

Controleer je cookie instellingen om deze inhoud te bekijken Pas cookievoorkeuren aan

Samenwerking LORE

Vanaf januari 2023 heeft KinderZorg Bijzonder een samenwerkingverband met Lore behandel- en expertisecentrum. Lore is er voor kinderen en mensen met een (vermoeden van) verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand. Ook als zij daarbij een fysieke beperking en psychische problemen hebben. Lore is gespecialiseerd in verschillende behandelingen en diagnostiek. 

KinderZorg Bijzonder werkt direct samen met een gedragsdeskundige (orthopedagoog-generalist) van Lore voor cliënten, bij wie dit nodig is. Bij KinderZorg Bijzonder kan de gedragsdeskundige meedenken in de casus en haar deskundigheid, indien gewenst, ook uitvoerend inzetten, bijvoorbeeld op gebied van diagnostisch onderzoek. Deze samenwerking brengt voor KinderZorg Bijzonder extra verdiepende kennis en vaardigheden met zich mee en is dus zeker de moeite waard!

Doorleren tot Kinderverpleegkundige

KinderZorg Bijzonder is CZO erkenning voor de opleiding tot Kinderverpleegkundige. Jaarlijks leiden wij 1 of 2 verpleegkundigen op tot kinderverpleegkundigen. Zij ontvangen het officieel CZO erkend diploma. Dit diploma wordt in heel Nederland geaccepteerd.

Het College Zorg Opleidingen (CZO) houdt toezicht op de kwaliteit van zorgopleidingen. Het toetst en accrediteert zorgopleidingen om de kwaliteit ervan te behouden en waar mogelijk te verbeteren. De landelijke erkenning van zorgopleidingen geeft zowel patiënten, professionals als werkgevers het vertrouwen dat professionele zorg gewaarborgd is.

Ons KinderDagCentrum is geopend, deze is doordeweeks te bezoeken voor kinderen van 5 t/m 17 jaar met een leerplicht ontheffing of voor incidenteel een dag afname als het speciaal onderwijs een studiedag heeft. Kleine groep met veel individuele  aandacht.

Doorverwijzen naar KinderZorg Bijzonder kan nu ook verlopen via ZorgDomein.

Dit is mogelijk voor huisartspraktijken en transferverpleegkundigen.

Telefonisch aanmelden of via deze site blijft ook altijd mogelijk.

.

Op 25 maart 2024 heeft de hercertificering plaatsgevonden voor de ISO.

We mogen melden dat dit goed doorlopen is en er geen tekortkomingen zijn aangetroffen in onze zorg- en bedrijfsprocessen.

Mooi resultaat waar we allen trots op zijn.

.

Individuele afspraken/rondleidingen kunnen geboekt worden, maak hiervoor een afspraak via tel 0486-224040.