Vacature (Kinder)Verpleegkundige niveau 4 of 5

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige niveau 4 of 5 voor minimaal 24 uur per week. Ben jij die flexibele, ervaren verpleegkundige die een warm hart heeft voor de zorg, dan zijn wij op zoek naar jou!

KinderZorg Bijzonder is een jonge, groeiende zorg organisatie dat heel dicht bij de cliënt staat. Wij zijn een jong hecht team, die samen de organisatie dragen. De zorg die wij verlenen veranderd vaak en je moet snel kunnen schakelen, de vakantieperiodes en weekenden zijn bij ons het drukst. Ervaring met kinderen is een sterke pré.

Herken jij je in de duizendpoot die van aanpakken weet met een warm zorghart voor de kinderen die wij in zorg hebben? Aarzel dan niet en stuur je cv en motivatie naar:

Sanne van den Berg op sannevandenberg@kinderzorg-bijzonder.nl of voor meer informatie kan je bellen 0486-224040 (keuze 1)

Stagiaires

KinderZorg Bijzonder is een erkende leerplek voor MBO opleidingen; helpende 2, verzorgende IG niveau 3 en verpleegkunde niveau 4. Vanaf februari 2019 hebben wij weer plaats voor nieuwe stagiaires.

Uiteraard bieden wij ook aan HBO-V studenten en HBO-Pedagogiek studenten een leerwerk- of stageplaats aan.

Ben je al je stageplek aan het zoeken en heb je meer informatie nodig? Stuur dan een mail met motivatie naar:  sannevandenberg@kinderzorg-bijzonder.nl of voor meer informatie kan je bellen 0486-224040 (keuze 1).