Vacature Verpleegkundige (in opleiding) weekend- en (school)vakanties

Plaats; KinderZorg Bijzonder, Zeeland (Noord-Brabant)

Aantal uren per week; parttime, 8 uur per week

Waarom, Daarom

De permanente zorg voor een kind met een beperking of verpleegkundige zorgvraag is voor ouders vaak intensief, maar ook dankbaar om zelf te kunnen doen. Echter zijn aan de belastbaarheid van ouders grenzen. De intensieve zorg combineren met werk, huishouden en de andere kinderen in het gezin kan het soms zwaar maken. KinderZorg Bijzonder kan en wil dan graag een uitkomst zijn; door ouders even op adem te laten komen, tijdelijk een gezin kunnen zijn zonder deze zorg en waardoor er extra aandacht gegeven kan worden aan de andere kinderen of aan elkaar. Voor veel ouders is dit noodzakelijk om daarna de intensieve zorg weer aan te kunnen.

Logeerhuis KinderZorg Bijzonder

Voor de weekenden en vakanties zijn wij op zoek, ter aanvulling van ons team, naar leergierige collega’s welke graag in het logeerhuis willen werken. In het logeerhuis bieden wij kinderen tijdelijk verblijf aan door logeeropvang te bieden in weekenden en schoolvakanties. Logeeropvang is mogelijk in het weekend van vrijdag t/m zondag en tijdens alle schoolvakanties van regio Zuid. Daarnaast wordt er door veel kinderen weekend- en vakantie dagopvang afgenomen. Dit maakt dat binnen het logeerhuis een uiteenlopende doelgroep van kinderen verblijft die wij graag een ontspannen weekend, in een veilige omgeving bieden.

Functieomschrijving

Wij zoeken:

  • een enthousiaste verpleegkundige (in opleiding) met ervaring of affiniteit met kinderen in de leeftijd van 2 tot 18 jaar met diverse zorgvragen
  • een collega die actief is en er graag met de kinderen een leuke en prettige tijd van maakt;
  • een collega die zelfstandig kan werken en afstemt met collega’s op de groep;
  • een flexibele medewerker, die graag in de avonden en/of weekenden werkt;
  • een collega in bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod

  • Een contract voor 7 maanden, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren;
  • Salariëring volgens CAO VVT, schaal is afhankelijk van opleiding en werkervaring;
  • Vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Daarnaast werken wij met onregelmatigheidstoeslag.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaande punten, en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur je CV en motivatiebrief dan voor 31 maart 2020 naar sannevandenberg@kinderzorg-bijzonder.nl

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met:

– Sanne van den Berg | 0486-224040 (aanwezig van dinsdag t/m vrijdag)Zie je momenteel geen passende vacature op de website staan? Heb jij interesse om bij ons te werken en denk je dat jouw kennis en ervaring (in de zorg) een aanvulling is in ons team?

Dan is jouw open sollicitatie welkom (bestaande uit C.V. en motivatiebrief) op bestuur@kinderzorg-bijzonder.nl