Ons team van KinderZorg Bijzonder

We werken allemaal met dezelfde grote passie….

Kinderzorg Bijzonder Portret1 LR

Denise

Achtergrond

Mooi om ons team hier te presenteren. Ik ben Denise Toonen, eerst heb ik als zelfstandig verpleegkundige in de zorg gewerkt en nu staan we met een heel team klaar om zorg te kunnen en mogen geven aan kinderen met een Bijzonderheid. Ik vind het erg fijn om deze zorg zo neer te mogen zetten, kleinschalig en betrokken. Zelf heb ik ervaren hoe het eraan toe gaat in de zorg, doordat ik hier al sinds mijn 17e in werk en later kreeg ik zelf een zoon met beperkingen. Veel zorgen maar ook heel veel plezier. Van harte nodig ik jou uit om verder kennis te komen maken met ons team.

Mandy-kinderzorg-bijzonder

Mandy

Achtergrond

Mijn naam is Mandy van den Heuvel en ik woon in Beek en Donk.

Ik heb de opleiding tot verpleegkundige niveau 5 gevolgd en ben sinds maart 2016 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Kinderen hebben mij altijd enorm geboeid en gefascineerd. KinderZorg Bijzonder is een kleinschalige, gezellige plek waar veel ruimte is voor ontwikkeling van zowel werknemer als cliënt, ideale combi dus!

Anja-kinderzorg-bijzonder

Anja

Achtergrond

Mijn naam is Anja, sinds april 2014 de eerste medewerker bij KinderZorg Bijzonder.

De eerste opstart heb ik helemaal mee mogen maken en ik ben trots op het geen we neer hebben mogen zetten voor de gezinnen in de regio.

Naast dat ik zorg verleen aan de kinderen, wat ik heel graag doe, zit ik samen met mijn collega Lonneke in het team kwaliteit.

Dorenda-kinderzorg-bijzonder

Dorenda

Achtergrond

Ik ben Dorenda Buijs 36 jaar en woon met mijn man en 3 dochters in Druten.

Na 16 jaar in een wooninstelling voor verstandelijk beperkte jongeren te hebben gewerkt ben ik bij Kinderzorg Bijzonder terecht gekomen voor de kleinschaligheid en de ruime aandacht die er is voor de kinderen. Ik werk als verpleegkundige.

Lonneke

Achtergrond

Invulling komt spoedig

Alexandra-kinderzorg-bijzonder

Alexandra

Achtergrond

Ik ben Dorenda Buijs 36 jaar en woon met mijn man en 3 dochters in Druten.

Na 16 jaar in een wooninstelling voor verstandelijk beperkte jongeren te hebben gewerkt ben ik bij Kinderzorg Bijzonder terecht gekomen voor de kleinschaligheid en de ruime aandacht die er is voor de kinderen. Ik werk als verpleegkundige.

Sandra

Achtergrond

Ik ben Sandra van Son wonend in Schaijk met mijn gezinnetje. Ik heb 2 meiden van 2 en 4 jaar en een lieftallige partner.

Mijn functie binnen KinderZorg Bijzonder is verzorgende IG. Waarom ik deze keuze heb gemaakt om hier te komen werken is omdat het me erg aansprak en goed bij mij past om te werken met kinderen met een beperking/verpleegkundige zorgvraag. Ik vind het erg dankbaar werk, maak graag plezier met de kinderen.  Ik krijgt er veel voor terug; heb vaak een glimlach op mijn gezicht staan door de mooie situaties die we meemaken. We mogen ook echt steun geven aan ouders of de kinderen als het tegen zit, soms is dat moeilijk maar vaak ook erg mooi.

Angela-kinderzorg-bijzonder

Angela

Achtergrond

Invulling komt spoedig