Het team van KinderZorg Bijzonder

We werken allemaal met dezelfde grote passie….

Denise-kinderzorg-bijzonder

Denise

Lees meer over Denise

Mooi om ons team hier te presenteren. Ik ben Denise Toonen, eerst heb ik als zelfstandig verpleegkundige in de zorg gewerkt en nu staan we met een heel team klaar om zorg te kunnen en mogen geven aan kinderen met een Bijzonderheid. Ik vind het erg fijn om deze zorg zo neer te mogen zetten, kleinschalig en betrokken. Zelf heb ik ervaren hoe het eraan toe gaat in de zorg, doordat ik hier al sinds mijn 17e in werk en later kreeg ik zelf een zoon met beperkingen. Veel zorgen maar ook heel veel plezier. Van harte nodig ik jou uit om verder kennis te komen maken met ons team.

Edwin

Lees meer over Edwin

Ik ben Edwin, echtgenoot van Denise. Samen met haar hebben wij de zorg voor 3 eigen kinderen. Binnen KinderZorg Bijzonder verzorg ik het ICT-werk, zorg dat we telefonisch bereikbaar zijn en dat de medewerkers zich veilig kunnen verplaatsen met de bedrijfsauto’s. Daarnaast verricht ik allerlei ondersteunde werkzaamheden op beide locaties (Kenniscentrum en Verpleegkundig Kinderzorghuis).

Sanne

Lees meer over Sanne

Mijn naam is Sanne van den Berg en woon in Boekel.

In 2013 heb ik de opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond. Echter had ik hierna het gevoel nog niet klaar te zijn met studeren. Ik wilde ik nog zoveel meer leren en besloot daarom meer diepgang te zoeken gericht op de ontwikkeling, gedrag en opvoeding van kinderen. Ik ben de opleiding Social Pedagogisch Hulpverlener (SPH) gaan volgen die ik in 2016 heb afgerond. Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Een erg leuke baan waar ik beide opleidingen goed kan combineren.

In de zomer van 2018 kreeg ik samen met mijn collega Evelien Zwinkels de kans om als divisiehoofd aan de slag te gaan. Voor mij hield dit in dat ik leidinggevende werd van de intramurale zorg waaronder het logeerhuis en het verpleegkundig kinderdagverblijf vallen.

Een erg leuke uitdaging die ik met veel plezier en enthousiasme ben aangegaan. Binnen een kleine en warme organisatie ervaar ik een erg fijne samenwerking met zowel de collega’s binnen het team als met de cliënten en ouders/verzorgers waar ik als divisiehoofd graag voor aan de slag ga.

Als divisiehoofd ben heb ik voornamelijk werkzaamheden op kantoor, maar daarnaast werk ik nog regelmatig op het logeerhuis of het verpleegkundig kinderdagverblijf. Daar werk ik met veel enthousiasme en plezier met de kinderen en doe daar mijn best om ze een fijne dag te bezorgen. Ik geniet van het samenzijn met de kinderen, ze spelenderwijs uitdagen op individueel maar ook groepsniveau. Het ontwikkelen van vaardigheden waarbij ik de nadruk graag leg op de kwaliteiten die de kinderen hebben en ik oplossingsgericht op zoek ga naar verbetering en ontwikkeling. Dat vind ik een erg leuke uitdaging waar ik me graag voor inzet.

Evelien

Lees meer over Evelien

Mijn naam is Evelien Zwinkels en ik woon in Nistelrode. Ik werk sinds maart 2018 bij Kinderzorg Bijzonder als Pedagoog. Ik ben in 2009 begonnen aan de MBO opleiding Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg, waarna ik ben doorgestroomd naar het HBO. In 2017 ben afgestudeerd aan de HBO opleiding Pedagogiek.

In de zomer van 2018 kreeg ik samen met mijn collega Sanne de kans om als divisiehoofd aan de slag te gaan binnen de extramurale-zorg. Dit betekent dat ik leidinggevende ben van het team in de thuiszorg, zowel in de KinderThuiszorg, Wijkverpleging als in de Ambulante Jeugdhulp. Ik doe dit met veel plezier en vind het fijn om binnen een kleine organisatie zo’n korte lijn te ervaren met zowel het team, als alle cliënten die gebruik maken van de extramurale zorg.

Naast mijn werk als divisiehoofd spring ik nog regelmatig bij in de weekenden- en vakanties op het logeerhuis van KinderZorg Bijzonder.

Mijn passie ligt bij het werken met cliënten met uiteenlopende ontwikkelingen. Het liefst kijk ik naar wat de persoon wel kan en waar eventuele problemen vandaan kunnen komen. Ik geloof dat iedereen tal van kwaliteiten heeft, en dat andere vaardigheden met een goede en fijne begeleiding ver te ontwikkelen zijn. Ieder mens is op zijn of haar manier uniek en dat is precies hoe deze organisatie naar zowel haar cliënten, als ook alle medewerkers kijkt en wat mij dan ook zo aanspreekt om hier te werken.

Sanne

Lees meer over Sanne

Ik ben Sanne en woon met mijn gezin in Oploo. Ik ben opgeleid tot HBO-kinderverpleegkundige en heb ruime ervaring opgedaan in het verplegen van kinderen met een intensieve zorgvraag in het UMC Radboud ziekenhuis en in de kinderthuiszorg.
Sinds maart ’17 ben ik werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder waar de huiselijke sfeer en ruime aandacht voor kinderen mij direct aanspraken. Er worden verschillende mogelijkheden geboden om ouders te ontlasten en wie kan dat nou beter bedenken dan een moeder met zelf een zorgintensief kind.
Als verpleegkundige krijg ik binnen de organisatie veel ontwikkelingsmogelijkheden en houd ik mij bezig om de kwaliteit van zorg hoog te houden.

Mandy-kinderzorg-bijzonder

Mandy

Lees meer over Mandy

Mijn naam is Mandy en woon in Beek en Donk.

Ik heb de opleiding tot verpleegkundige niveau 5 gevolgd en ben sinds maart 2016 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Kinderen hebben mij altijd enorm geboeid en gefascineerd. KinderZorg Bijzonder is een kleinschalige, gezellige plek waar veel ruimte is voor ontwikkeling van zowel werknemer als cliënt, ideale combi dus!

Ella

Lees meer over Ella

Mijn naam is Ella. Sinds augustus 2017 ben ik met plezier werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder. Ik ben eerst afgestudeerd als mbo-verpleegkundige en heb in juli 2019 mijn HBO-verpleegkunde diploma behaald. De zorg voor kinderen vind ik erg leuk en leerzaam. Kinderzorg Bijzonder geeft mij de kans om verder te ontwikkelen in deze branche. Naast de zorg aan de kinderen, biedt Kinderzorg Bijzonder ook ondersteuning aan ouders/verzorgers wanneer dit nodig is. Deze combinatie maakt de zorg compleet.

Lobke

Achtergrond

Britt

Lees meer over Britt

Mijn naam is Britt en ben in juli 2018 afgestudeerd tot verpleegkundige niveau 4.
In de jaren als leerling heb ik veel mogen zien en ervaren in de kinderzorg, wat mij de persoon maakt die ik nu ben en wat ik erg belangrijk vind: de zorg leveren vanuit mijn hart.
Ik haal veel voldoening uit het werk in de kinderzorg. Ik word er enorm blij van om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, groeien en toch kind kunnen zijn, naast de dagelijkse bezigheden rondom het ziektebeeld waar het kind mee te maken heeft. Mijn bewondering voor de gezinnen die hiermee te maken krijgen is dan ook erg groot en ik voel mijzelf vereerd op het moment dat ik mijn steentje bij mag dragen bij de ontwikkelingen.
Sinds november 2018 ben ik werkzaam bij kinderzorg Bijzonder en ik kijk ernaar uit om mijn ervaringen uit te breiden en te groeien in de kinderzorg.

Lisanne

Lees meer over Lisanne

Mijn naam is Lisanne, ben 24 jaar oud en woon in Uden.

Ik heb in juli 2015 de opleiding tot verpleegkundige niveau 4 afgerond. Nadat ik mijn opleiding had afgerond, heb ik binnen de ouderenthuiszorg en kinderthuiszorg gewerkt. Sinds april 2018 ben ik werkzaam binnen Kinderzorg Bijzonder waar ik met heel veel plezier aan het werken ben. De diversiteit en de verschillende zorgvragen binnen Kinderzorg Bijzonder vind ik erg interessant, er is daardoor veel afwisseling en dat vind ik juist zo leuk.
Kinderzorg Bijzonder geeft mij de kans om verder te ontwikkelen in deze branche. Daarom ben in oktober ’18 gestart met de vervolg opleiding tot kinderverpleegkundige.

Tanja

Achtergrond

Anne

Lees meer over Anne

Mijn naam is Anne en sinds januari 2017 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Met kinderen werken is mijn passie. Ik heb er bewust voor gekozen om te werken in een kleinschalige instelling, waar er echt aandacht is voor het kind en zijn of haar ouders.

Dorenda

Lees meer over Dorenda

Mijn naam is Dorenda en woon met mijn gezin in Druten.
Ik werk nu een jaar binnen KinderZorg Bijzonder als verpleegkundige. Hierbinnen is mijn expertise de zorg/ begeleiding van (z)EMB kinderen. Waar ik in de afgelopen 17 jaar mijn ervaring heb opgedaan binnen de stichting ‘S Heerenloo. Sinds mei volg ik de verdiepende opleiding voor EMB begeleiders.
Wat mij erg aanspreek is de kleinschalige opzet, er is aandacht voor het kind. Daarnaast is het werk afwisselend, zo werk ik binnen de thuiszorg, weekend/ vakantieopvang en ben ik mede verantwoordelijk voor de zorgplannen/ dossier van de kinderen.

Merle

Lees meer over Merle

Mijn naam is Merle en ik woon in Venhorst.
Ik werk sinds februari 2019 met heel veel plezier binnen Kinderzorg Bijzonder als verpleegkundige.
In 2016 ben ik geslaagd voor de opleiding mbo-verpleegkunde, daarna ben ik direct doorgestroomd naar het hbo om daar de verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 5/6 te volgen, welke ik in 2019 voltooid heb. Tijdens deze leerweg heb ik vijf jaar lang gewerkt in de ouderenthuiszorg, tot ik toe was aan iets nieuws.
Kinderzorg Bijzonder heeft me met open armen ontvangen. Deze organisatie sprak me aan om de kleinschaligheid, een plek waar je echt tijd en aandacht hebt voor het kind. Wat ik zo leuk vind, is de afwisseling tussen de twee branches waarin ik het meeste werkzaam ben: de kinderthuiszorg en het logeerhuis.
In de toekomst hoop ik mij binnen Kinderzorg Bijzonder verder te ontwikkelen tot kinderverpleegkundige om nog betere zorg aan uw kind te kunnen leveren.
Graag tot ziens bij Kinderzorg Bijzonder!

Anouk

Lees meer over Anouk

Mijn naam is Anouk Heijnen en ik woon in Cuijk. In 2015 heb ik de opleiding Verzorgende-IG afgerond. Ik wilde mij nog verder ontwikkelen en heb daarom hierna de opleiding tot verpleegkundige gevolgd.  In 2018 heb ik de opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond.
Het is altijd al een wens van mij geweest om binnen de kindersector te mogen werken. Toen ik afgelopen zomer de vacature voorbij zag komen bij KinderZorg Bijzonder, was ik direct enthousiast. Ik ben vanaf september 2018 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Wat ik zo bijzonder vindt, is de mooie zorg die geleverd wordt. De diversiteit, de verschillende zorgvragen. En de ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Ik kijk ernaar uit om mijzelf te mogen ontwikkelen binnen KinderZorg Bijzonder.

Maureen

Lees meer over Maureen

Mijn naam is Maureen Tittse. Ik ben in 2017 afgestudeerd als verpleegkundige aan de HAN te Nijmegen. Na mijn opleiding ben ik begonnen met werken in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis als flex-medewerker, dit omdat ik nog niet goed wist wat ik precies wilde gaan doen na mijn opleiding. Toen ik als flexer 4 maanden op de kinderafdeling mocht werken wist ik het, ik wil met kinderen werken!

Na twee jaar ervaring opdoen in het ziekenhuis vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en dan vooral met kinderen. Ik zag de vacature voorbijkomen van KinderZorg Bijzonder en sinds augustus 2019 ben ik hier werkzaam.

Het leuke aan dit werk vind ik de afwisseling, de doorgroeimogelijkheden, maar vooral vind ik het fijn dat ik de kinderen en de ouders goede zorg kan leveren, omdat ik hiervoor echt de tijd kan nemen. Dit geeft mij het gevoel dat ik er voor hen kan zijn en dat maakt het werk voor mij bijzonder.

Sanne

Lees meer over Sanne

Mijn naam is Sanne en ik woon in Boekel. In juli 2019 heb ik mijn opleiding Verpleegkundige niveau 4 afgerond. Sinds mei 2019 ben ik met veel plezier werkzaam binnen Kinderzorg Bijzonder. Het zorgen voor kinderen heeft mij altijd al erg aangesproken. Elke dag is anders, dat maakt het voor mij zo leuk. Daarnaast heb je ook veel contact met de ouders van de kinderen en ondersteun je de ouders waar nodig. Deze combinatie maakt het werk in de kinderzorg voor mij helemaal compleet.

Bart

Achtergrond

Nicky

Achtergrond

Yvonne

Lees meer over Yvonne

Sinds februari 2018 ben ik werkzaam binnen Kinderzorg-Bijzonder. In juli 2017 heb ik mijn opleiding Verzorgende-IG afgerond. September 2018 ben ik gestart met de opleiding tot MBO Verpleegkundige. Wij krijgen veel vertrouwen om passende opleidingen te volgen om zo nog betere zorg te kunnen geven.

Ik werk met heel veel plezier bij Kinderzorg-Bijzonder. Het is een leuke combinatie van thuiszorg en logeerhuis/dagopvang. Elke dag is weer anders op het logeerhuis en we proberen de kinderen een leuke tijd te laten beleven. In de thuiszorg kom je thuis bij de kinderen en probeer je daar het zo normaal mogelijke leven door te voeren. Ook in de thuiszorg is er nooit een dag hetzelfdde.

Heel erg dankbaar en bijzonder om met deze kinderen en gezinnen te mogen werken.

Lonneke

Lees meer over Lonneke

Ik ben Lonneke en woon in Zeeland samen met mijn twee zoontjes en mijn vriend.
Ik ben opgeleid tot SPW 3 en 4 en Verzorgende IG.  Sinds 2015 ben ik werkzaam binnen Kinderzorg Bijzonder, waar ik met heel veel plezier werk. Ik werk zowel achter de schermen als op de werkvloer, deze afwisseling vind ik heel erg leuk.
Het is fijn om de zorg voor de kinderen van de ouders even over te mogen nemen.
Ik zie dat we mooie volledige zorg bieden en daar ben ik erg trots op!

Angela-kinderzorg-bijzonder

Angela

Lees meer over Angela

Ik ben Angela en werk als helpende met veel plezier bij KinderZorg Bijzonder. Fijn spelen en knutselen met de kinderen en een lach op die gezichten toveren dat maakt van mij een vrolijke leiding!

Laura

Lees meer over Laura

Mijn naam is Laura en ik woon in Nistelrode. In 2014 heb ik mijn MBO diploma behaald als onderwijsassistente, hierna ben ik direct doorgestroomd naar het HBO. In juni 2018 ben ik afgestuurd als HBO pedagoog op de Fontys hogeschool. In juli 2018 ben ik komen werken als pedagoog bij Kinderzorg Bijzonder. Mijn passie ligt bij het begeleiden en zorgen van kinderen en hen ondersteunen bij hun ontwikkeling. Ik krijg de kans om bij Kinderzorg Bijzonder mijn passie uit te voeren en dit doe ik met alle liefde en plezier. Het geeft mij voldoening om de kinderen te zien groeien en genieten.

Linda

Lees meer over Linda

Als pedagogisch hulpverlener ben ik werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder.

Ik heb de opleiding HBO – SPH niveau 5  gevolgd aan de HAN Hoge school van Arnhem en Nijmegen. Ik ben getrouwd en moeder van een stel geweldige zoons.

Werken voor Kinderzorg Bijzonder vind ik heel mooi werk om te mogen doen. Het zorgen en begeleiden van kinderen doe ik graag en wil ze een fijne tijd bezorgen binnen Kinderzorg Bijzonder. Dit geeft dan ook zeker  voldoening, ook is het fijn om in de specifieke zorg ondersteuning te kunnen bieden.

Er voor de kinderen zijn is dus een belangrijke rol ik dit werk, maar ook de zorg en aandacht voor de ouders. Zelf ben ik moeder van een zoon met aangeboren hartafwijkingen (Hartekind) en weet dat extra zorg geestelijk erg belastend kan zijn.

Het is fijn om voor het kind er te kunnen zijn en wat voor het gezin in totaal te kunnen betekenen.

Met veel enthousiasme en plezier zal ik in het werkveld staan. “Elk kind is uniek en bijzonder”

Ingrid

Lees meer over Ingrid

Ik ben Ingrid en woonachtig in Zeeland. Binnen KinderZorg Bijzonder ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker. Ik werk met veel plezier met de diversiteit aan kinderen binnen het logeerhuis en binnen de ambulante thuiszorg. Erg mooi en dankbaar werk om bijzondere kinderen zorg te bieden en ouders hierin te kunnen ontlasten.

Imre

Lees meer over Imre

Mijn naam is Imre en woon in Boekel.

In 2014 heb ik de opleiding maatschappelijke zorg met de specialisatie gehandicaptenzorg, niveau 4 afgerond. Doordat mijn passie ligt bij het werken met kinderen, ben ik mij gaan specialiseren in de kinderontwikkeling, door de opleiding Pedagogiek niveau 5. Kinderen vind ik een interessante maar ook kwetsbare doelgroep. Kwetsbaar, omdat ze iemand nodig hebben die hen (onder)steunt, helpt, voor hen spreekt om iets te bereiken of simpelweg kan laten genieten. In 2018 ben ik geslaagd als pedagoog, waarna ik bij KinderZorg Bijzonder de kans heb gekregen om kinderen en gezinnen op een betrokken manier te ondersteunen. Met veel enthousiasme en passie voor de doelgroep, gaan we er een leuke tijd van maken!

Chantal

Lees meer over Chantal

Ik ben Chantal en woon met mijn man, dochter in Nistelrode. Voordat ik in dienst kwam bij KinderZorg Bijzonder ben ik 5 jaar werkzaam geweest als Pedagogisch medewerkster op een activiteitencentrum. Op deze groep mocht ik zorgen voor cliënten met een meervoudige beperking en/of gedragsprobleem. Daarna ben ik 15 jaar werkzaam geweest op een kinderdagverblijf. Beide doelgroepen spraken mij erg aan en wilde graag een baan waarbij deze twee doelgroepen samen komen. En op een dag kwam de advertentie van KinderZorg Bijzonder voorbij. Mijn hart maakte een sprongetje en heb direct contact gezocht. Zou mijn droom werkelijkheid worden? Ja, mijn droom is uitgekomen! Ik mag nu mijn zorgzaamheid, creativiteit, geduld en liefde gaan delen met jullie kinderen bij KinderZorg Bijzonder.

Femke

Lees meer over Femke

Ik ben Femke getrouwd met Mark en we hebben samen een dochter. Ik ben werkzaam als sociaalpedagogisch medewerkster.  Ik vind het fijn wanneer ik de kinderen kan laten lachen en ze zie genieten bij ons. Bij KinderZorg Bijzonder is er aandacht voor het individuele kind en wij leveren zorg op maat. Dit vind ik belangrijk en daarom heb ik er voor gekozen om bij KinderZorg Bijzonder te gaan werken. Tot ziens!

Alexandra-kinderzorg-bijzonder

Alexandra

Lees meer over Alexandra

Ik ben Alexandra, afgestudeerd als verzorgende IG en persoonlijke begeleider gehandicaptenzorg. Ik ben getrouwd en samen hebben we 3 prachtige kinderen. Onze jongste is geboren met een hersenbeschadiging als gevolg van zuurstoftekort tijdens/na de bevalling.
Hierdoor weet ik maar al te goed hoe moeilijk het is om zorg uit handen te moeten/willen geven. Je wilt dan het beste voor je kind.
Daarom heb ik bewust als werkplek gekozen voor KinderZorg Bijzonder omdat wij kleinschalig en betrokken zijn bij het kind, hierdoor goede kwaliteit kunnen leveren naar de behoefte van elk individueel kind. Zo kunnen we ouders ontlasten, zodat ze even op adem kunnen komen. Kinderen zijn zo puur en dankbaar. Dat geeft mij een enorm fijn gevoel en veel voldoening.

Kim

Lees meer over Kim

Mijn naam is Kim en woon in Geffen. Ik werk al ruim 5 jaar in de zorg en sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder als pedagogisch medewerker.  Elke dag is anders en dat maakt het werken zo leuk. Ik werk zowel in de ambulante begeleiding als op het logeerhuis. Juist de afwisseling tussen deze twee vind ik leuk en fijn om te doen, dit houdt mijn werk dynamisch. Met veel plezier ga ik naar mijn werk, omdat ik een fijn en warm gevoel krijg van de kinderen/ouders waarmee ik mag werken. Het geeft me een goed gevoel wanneer ik de kinderen een fijne tijd kan geven, ze iets kan leren en ze kan helpen om zichzelf te ontplooien. Daarnaast vind ik het bijzonder dat wij ook voor de ouders een grote steun kunnen zijn en hen kunnen ontlasten in de soms toch wel zware zorg. Dit alles maakt mijn werk een feestje.

Anke

Lees meer over Anke

Mijn naam is Anke en woonachtig in Gemert. Sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder als pedagogisch medewerker. Ik ben opgeleid tot HBO-pedagoog en heb bij meerdere organisaties ervaring op mogen doen, zowel in behandelvorm als gespecialiseerde groepsbegeleiding. Bij KinderZorg Bijzonder bied ik veelal ambulante jeugdhulp en ben ik werkzaam in het logeerhuis tijdens weekenden en schoolvakanties. Deze twee zorgmogelijkheden zorgen voor een bijzondere en afwisselende manier van werken. Je komt in aanraking met diverse zorgvragen en ziektebeelden en het is dankbaar om hier een bijdrage aan te mogen leveren. Wat mij zo aanspreekt bij KinderZorg Bijzonder is de kleinschaligheid waarin betrokkenheid voorop staat en waar aandacht is voor elk individu. Elk kind is uniek en elk kind mag er zijn!

Anna

Lees meer over Anna

Mijn naam is Anna en ik woon in Volkel. Sinds maart 2019 ben ik werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder als pedagoog. Ik ben met name werkzaam op het logeerhuis in de weekenden en vakanties. De rest van de week ben ik druk bezig met mijn opleiding tot orthopedagoog. Het werken met kinderen is mijn passie en dit doe ik dan ook met veel plezier. Ik interesseer me in de ontwikkeling van kinderen en ik geniet ervan om ze te zien groeien. Bij Kinderzorg Bijzonder hebben we echt de tijd voor de kinderen, wat het werk extra leuk maakt.

Koen

Achtergrond

Diane

Lees meer over Diane

Mijn naam is Diane, moeder van drie en Orthopedagoog; ik werk bij KinderZorg Bijzonder met veel plezier en bevlogenheid. Diagnostiek, behandeling, ouders ondersteunen op huisbezoek, werkbegeleiding, intervisie, professionalisering aan het team geven behoren tot mijn verantwoordelijkheden. Wat een groep ontzettend prachtige kinderen en medewerkers die zich met hart en ziel inzetten. De glinsteringen in de ogen van de kinderen; daar doen we het voor.

Evelyne

Lees meer over Evelyne

Hoi, ik ben Evelyne, woon in Boekel met mijn man en onze 2 dochters. Ook hebben we een hele leuke hond!
Mijn bezigheden binnen Kinderzorg- Bijzonder is de huishoudelijke dienst van het KinderZorghuis. Ik vind het heel leuk door de vrijheid die ik daar heb en zeker ook de gezelligheid van de kinderen en collega’s die ik voorbij zie komen.

Marjo

Achtergrond

Geert

Lees meer over Geert

Mijn naam is Geert en ik woon in Boekel, ben getrouwd met Angelique en heb twee dochters. Ik heb eerst 17 jaar bij GGZ Oost Brabant gewerkt als logistiek medewerker. Nu werk ik sinds maart 2019 bij KinderZorg Bijzonder als taxichauffeur. Verder loop ik nog rond als klusjesman en ondersteun ik het personeel waar het nodig is. Het is een feest om met de kinderen te mogen werken en het contact met de ouders is erg fijn. We hebben een heel leuk team wat voor een goede werksfeer zorgt! Ik ben blij om deel te mogen uitmaken van deze organisatie en wil dit nog lang voortzetten.

Ton

Achtergrond

Anjo

Achtergrond

Judith

Lees meer over Judith

Mijn naam is Judith, woonachtig in het Gelderse Elst en moeder van twee zoons. Ik werk op het Kenniscentrum in Zeeland. Als kwaliteitsmedewerker ben ik betrokken bij diverse onderwerpen die een betere kwaliteit van zorg nastreven. Mijn gedrevenheid om zaken op orde te hebben helpt hierbij, ik zoek een onderwerp tot in de puntjes uit. Ik verlies daarbij niet uit het oog dat het gaat om uitstekende zorg leveren aan onze clienten. Veel regeltaken zoals wet- en regelgeving vallen onder mijn domein waardoor het zorgpersoneel de optimale aandacht en tijd houdt voor de clienten. Ik vind het geweldig als een van de kinderen post langskomt brengen samen met een collega. Zo leuk om die gezichtjes even te zien!

Ria

Achtergrond

Susanne

Lees meer over Susanne

Ik ben Susanne Willemen en woon samen met mijn man en twee kinderen in de gemeente Boekel. Van oorsprong ben ik maatschappelijk werkster / pedagoog en heb 17 jaar binnen de Jeugd Hulpverlening gewerkt. Na een aantal jaren bij de gemeente te hebben gewerkt heb ik besloten deze ervaringen met elkaar te combineren in één functie. Vanaf 1 januari 2019 werk ik met veel plezier bij DeniseZorg, Kinderzorg Bijzonder als Zorgconsulent. Op kantoor ben ik m.n. achter de schermen bezig om alle zorgindicaties voor nieuwe en bestaande klanten op orde te brengen en kloppend te houden. Ik zal regelmatig met u als ouder/klant, wijkteams, zorgkantoor en betrokken organisaties afstemming zoeken zodat de zorg voor uw kind of u zelf zo snel mogelijk kan gaan starten. Het is fijn om in een enthousiast team te werken met de passie om goede zorg te leveren zodat u tevreden bent.