Het team van KinderZorg Bijzonder

We werken allemaal met dezelfde grote passie….

Denise

Mooi om ons team hier te presenteren. Ik ben Denise Toonen, eerst heb ik in de gehandicaptenzorg en wijkverpleging gewerkt en nu staan we met een heel team klaar om zorg te kunnen en mogen geven aan kinderen met een Bijzonderheid. Ik vind het erg fijn om deze zorg zo neer te mogen zetten, kleinschalig en betrokken. Zelf heb ik ervaren hoe het eraan toe gaat in de zorg, doordat ik hier al sinds mijn 17e in werk en later zelf een zoon met beperkingen kreeg. Veel zorgen maar ook heel veel plezier. Van harte nodig ik jou uit om verder kennis te komen maken met ons team.

Edwin

Ik ben Edwin, echtgenoot van Denise. Samen met haar hebben wij de zorg voor 3 eigen kinderen. Binnen KinderZorg Bijzonder verzorg ik het ICT-werk, zorg dat we telefonisch bereikbaar zijn en dat de medewerkers zich veilig kunnen verplaatsen met de bedrijfsauto’s. Daarnaast verricht ik allerlei ondersteunde werkzaamheden op beide locaties (Kenniscentrum en Verpleegkundig Kinderzorghuis).

Sanne vd B

Mijn naam is Sanne en woon in Boekel.

In 2013 heb ik de opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond. Echter had ik hierna het gevoel nog niet klaar te zijn met studeren. Ik wilde ik nog zoveel meer leren en besloot daarom meer diepgang te zoeken gericht op de ontwikkeling, gedrag en opvoeding van kinderen. Ik ben de opleiding Social Pedagogisch Hulpverlener (SPH) gaan volgen die ik in 2016 heb afgerond. Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Een erg leuke baan waar ik beide opleidingen goed kan combineren.

In de zomer van 2018 kreeg ik de kans om als divisiehoofd aan de slag te gaan. Voor mij hield dit in dat ik leidinggevende werd van de intramurale zorg waaronder het logeerhuis, kinderdagcentrum en het verpleegkundig kinderdagverblijf vallen.

Een erg leuke uitdaging die ik met veel plezier en enthousiasme ben aangegaan. Binnen een kleine en warme organisatie ervaar ik een erg fijne samenwerking met zowel de collega’s binnen het team als met de cliënten en ouders/verzorgers waar ik als divisiehoofd graag voor aan de slag ga.

Als divisiehoofd heb ik voornamelijk werkzaamheden op kantoor, maar daarnaast werk ik nog regelmatig op het logeerhuis of het verpleegkundig kinderdagverblijf. Daar werk ik met veel enthousiasme en plezier met de kinderen en doe daar mijn best om ze een fijne dag te bezorgen. Ik geniet van het samenzijn met de kinderen, ze spelenderwijs uitdagen op individueel maar ook groepsniveau. Het ontwikkelen van vaardigheden waarbij ik de nadruk graag leg op de kwaliteiten die de kinderen hebben en ik oplossingsgericht op zoek ga naar verbetering en ontwikkeling. Dat vind ik een erg leuke uitdaging waar ik me graag voor inzet.

Annet

Mijn naam is Annet en sinds april 2020 ben ik werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder als divisiehoofd extramurale zorg. Dit betekent dat ik leidinggevende ben van het team in de thuiszorg, zowel in de KinderThuiszorg, Wijkverpleging als in de Ambulante Jeugdhulp.

Hiervoor ben ik vanaf 2007 werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. In mijn loopbaan periode heb ik deeltijd de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener gevolgd en later heb ik nog een POST HBO management vaardigheden en leiding geven gedaan.

Mijn visie op zorg staat voor het zoeken naar kansen, mogelijkheden en oplossingen dicht bij de wens van de cliënt. Krachten bundelen in alle lagen van de zorg vind ik belangrijk hierin. Dit betekent dat iedereen die deel uit maakt van de zorg die geboden wordt, krachten bij zicht draagt die van toegevoegde waarde zijn (een medewerker, de cliënt, het netwerk van de cliënt enzovoorts).

Zorg is wat mij betreft een samenspel tussen cliënt, ouder / verwant / wettelijk vertegenwoordiger en de zorgorganisatie, waarin ‘openheid’, ‘vertrouwen’ en ‘samen’ belangrijke pijlers zijn.

Sanne A

Ik ben Sanne Albers en sinds maart 2017 werkzaam als kinderverpleegkundige en praktijkopleider bij KinderZorg Bijzonder.

Ik ben mijn loopbaan gestart in een universitair ziekenhuis en in de kinderthuiszorg waar ik ruim ervaring heb opgedaan in de kindzorg.

Ik houd mij bezig met het indiceren van kindzorg in de zorgverzekeringswet. Ik bepaal in samenspraak met kind en ouders de zorgbehoefte en wie deze gaat uitvoeren.

Wat ik sterk vind aan onze organisatie is dat we verschillende vormen van zorg kunnen bieden om de belastbaarheid van ouders in balans te houden. Daarnaast zijn we een kleine en dynamische organisatie die veel ontwikkelruimte biedt voor medewerkers.

In mijn functie als praktijkopleider kom ik op voor de belangen van leerlingen en werkbegeleiders en op deze manier draag ik bij aan een positief leerklimaat binnen de organisatie.

Ella

Mijn naam is Ella. Sinds augustus 2017 ben ik met plezier werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder. Ik ben eerst afgestudeerd als mbo-verpleegkundige en heb in juli 2019 mijn HBO-verpleegkunde diploma behaald. De zorg voor kinderen vind ik erg leuk en leerzaam. Kinderzorg Bijzonder geeft mij de kans om verder te ontwikkelen in deze branche. Naast de zorg aan de kinderen, biedt Kinderzorg Bijzonder ook ondersteuning aan ouders/verzorgers wanneer dit nodig is. Deze combinatie maakt de zorg compleet.

Lobke

Hallo, mijn naam is Lobke en ik woon in Boekel. Sinds juli 2016 ben ik geslaagd als HBO-verpleegkundige. Na mijn diplomering ben ik aan de slag gegaan als verpleegkundige op een consultatiebureau. Omdat ik het “zorgen voor” miste en toe was aan wat meer uitdaging, ben ik per 1 september 2018 begonnen bij Kinderzorg Bijzonder. Ik sta voornamelijk op het verpleegkundig kinderdagverblijf, maar ook regelmatig in de thuiszorg of op het logeerhuis. Mijn hart ligt echt bij de zorg voor kinderen en ik haal hier veel voldoening uit. Vanaf oktober 2019 start ik met de opleiding tot kinderverpleegkundige, waar ik me nog meer kan gaan verdiepen in de zorg rondom het (zieke) kind.

Rian

Ik ben Rian, sinds januari 2020 werkzaam als verpleegkundige bij KinderZorg Bijzonder.

Hiervoor ben ik 10 jaar werkzaam geweest in een orthopedische kliniek te Mill en daarvoor heb ik 9 jaar gewerkt op de kinderafdeling in het Maasziekenhuis te Boxmeer.

Sinds juli 2023 ben ik gediplomeerd Kinderverpleegkundige binnen KinderZorg Bijzonder, ben ik gaan indiceren binnen de organisatie en werkzaam als kinderverpleegkundige in de kinderthuiszorg.

Ik vind het prettig om de verpleegkundige zorg en begeleiding bij kinderen en hun gezin te mogen uitvoeren zodat de balans in een gezin in evenwicht kan zijn.

Ik ben moeder van 4 kinderen, 3 zonen in de leeftijd van 18, 17 en 7 jaar en een dochter van 15 jaar. In mijn vrije tijd geniet ik van ons gezin en ga ik graag wandelen en hardlopen met vriendinnen.

Groetjes Rian

Susan O

Lisanne

Mijn naam is Lisanne van de Wetering en sinds april 2018 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder.

In juli 2015 heb ik de opleiding tot verpleegkundige MBO 4 afgerond en in februari 2020 de opleiding tot kinderverpleegkundige.

De diversiteit binnen de organisatie vind ik juist zo leuk en heb daardoor veel uitdaging binnen mijn werkveld. Ik ben werkzaam op het verpleegkundig kinderdagverblijf, de kinderthuiszorg en het logeerhuis.

Het geeft mij veel voldoening wanneer ik de juiste zorg kan bieden aan een kind.

Tevens word ik er enorm blij van om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen en zich zelf kunnen zijn, ieder op zijn eigen manier.

Anouk

Mijn naam is Anouk Heijnen en ik woon in Cuijk. In 2015 heb ik de opleiding Verzorgende-IG afgerond. Ik wilde mij nog verder ontwikkelen en heb daarom hierna de opleiding tot verpleegkundige gevolgd.  In 2018 heb ik de opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond.
Het is altijd al een wens van mij geweest om binnen de kindersector te mogen werken. Toen ik afgelopen zomer de vacature voorbij zag komen bij KinderZorg Bijzonder, was ik direct enthousiast. Ik ben vanaf september 2019 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Wat ik zo bijzonder vind, is de mooie zorg die geleverd wordt. De diversiteit, de verschillende zorgvragen. En de ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Ik kijk ernaar uit om mijzelf te mogen ontwikkelen binnen KinderZorg Bijzonder.

Tanja

Mijn naam is Tanja. Ik ben sinds 2017 werkzaam binnen KinderZorg Bijzonder. Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest in de kraamzorg. Om de zorg voor kinderen en hun ouders met ieder hun eigen zorgvraag te mogen begeleiden geeft mij veel voldoening. Het is fijn om binnen KinderZorg Bijzonder deze zorgvraag te mogen verlenen. De afwisseling tussen het verlenen van zorg in ieders eigen woon omgeving, op het verpleegkundig dagverblijf en op het logeerhuis vind ik een mooie combinatie.

Monique

Hallo allemaal,
Ik ben Monique, woonachtig in Nistelrode. Ik ben moeder van 2 kinderen een zoon uit 2015 en een dochter uit 2017. Ik ben gestart als verzorgende IG en heb mezelf opgewerkt tot mbo verpleegkundige sinds 2006. Ben al die tijd werkzaam geweest in het ziekenhuis op verschillende afdelingen waaronder ook de kraam,  kinder en couveuseafdeling. Mijn grote passie ligt al van kleins af aan bij kinderen, omdat je onder andere op een speelse wijze het vertrouwen van een kind kan opbouwen en het werken met zieke kinderen vind ik heel dankbaar. Vanaf juli’21 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Dit is ook de reden om de overstap te maken naar KinderZorg Bijzonder. Jullie zullen mij voornamelijk tegenkomen in de thuiszorg en op het verpleegkundig kinderzorghuis. Ik wil me in de toekomst graag gaan verdiepen en hoop dan ook t.z.t de opleiding tot kinderverpleegkundige te gaan volgen, dit kan binnen deze organisatie.

Tot ziens.

Eunice

Mijn naam is Eunice en ben sinds september ‘21 werkzaam binnen KinderzorgBijzonder.

In juli ‘21 heb ik mijn opleiding verpleegkunde mbo 4 mogen afronden. Tijdens mijn opleiding heb ik op verschillende plaatsen stage mogen lopen en gewerkt. Hierdoor heb ik ervaring op gedaan in de ouderenzorg, ziekenhuis, gehandicapten zorg en de psychiatrie.

Ik heb gekozen voor KinderzorgBijzonder omdat ik graag een uitdaging aan ga. Er liggen dan ook veel mogelijkheden in dit groeiende bedrijf.  Ik vind het belangrijk dat kinderen gewoon kind kunnen zijn en ouders ontlast kunnen worden van de zorg.

Je zult mij voornamelijk tegenkomen in de thuiszorg en het verpleegkundig kinderzorghuis.

Dorenda

Mijn naam is Dorenda en woon met mijn gezin in Druten.
Ik werk nu bijna 5 jaar binnen KinderZorg Bijzonder als verpleegkundige. Hierbinnen is mijn expertise de zorg en begeleiding van (z)EMB kinderen. Waar ik in de afgelopen 17 jaar mijn ervaring heb opgedaan binnen de stichting ‘S Heerenloo en bij KinderZorg Bijzonder de verdiepende opleiding voor EMB begeleiders heb mogen volgen.
Wat mij erg aanspreek is de kleinschalige opzet, er is aandacht voor het kind. Daarnaast is het werk afwisselend, zo werk ik binnen de thuiszorg, kinderdagcentrum, weekend/ vakantieopvang, ben ik mede verantwoordelijk voor de zorgplannen/ dossier van de kinderen en aanvoerder van het BHV-team.

Jamy

Hallo,

Mijn naam is Jamy en ik woon in Volkel.

In 2019 heb ik de opleiding tot hbo-verpleegkunde afgerond en ben direct daarna gestart bij KinderZorg Bijzonder. Jullie zullen mij voornamelijk tegenkomen in de thuiszorg en op het logeerhuis.

Wat mijn werk binnen deze organisatie zo leuk maakt is de afwisseling qua zorg en zorgvragers. Binnen de thuiszorg kan je echt een band opbouwen met zowel het kind als het gezin. Terwijl je binnen het kinderzorghuis veel tijd hebt om je te richten op de ontwikkeling van het kind.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Zo vind ik het heerlijk om te skeeleren, wandelen, fietsen en te mountainbiken. Daarnaast ben ik vaak bij scouting te vinden waar ik leiding geef aan verschillende groepen met een leeftijd van 4-16 jaar.

Graag tot ziens bij Kinderzorg Bijzonder!

Charlotte

Hallo,

Leuk dat je dit leest. Ik ben Charlotte en woon in Veghel. In juni 2022 ben ik afgestudeerd als HBO=verpleegkundige. Ik heb een half jaar stage gelopen bij KinderZorg Bijzonder.

Hierna ben ik begonnen als invalskracht. Vanaf september 2022 ga ik als vaste kracht werken bij KinderZorg Bijzonder op het logeerhuis, KDC en in de thuiszorg.

Het zorgen voor de kinderen geeft mij veel voldoening en ik vind het bijzonder om te zien hoe ze zich op hun eigen manier ontwikkelen.

Lisanne v N

Mijn naam is Lisanne en woon in Heesch.
Nadat ik mijn afstudeerstage en scriptie heb mogen doen binnen KinderZorg Bijzonder ben ik in juni 2020 afgestudeerd als hbo verpleegkundige. Hierna ben ik als verpleegkundige aan het werk gegaan bij KinderZorg Bijzonder.
Ik krijg hier de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen en te groeien als beginnend verpleegkundige.
Het zorgen voor het kostbaarste bezit van een ouder vind ik het mooiste vak wat er is!
Dit doe ik dan ook graag samen met mijn collega’s

Evi

Hallo, mijn naam is Evi en ik woon Grave. Sinds april 2023 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder.

In 2019 ben ik afgestudeerd als mbo-verpleegkundige. Aangezien ik na het behalen van dit diploma op zoek was naar meer verdieping ben ik hierna gestart aan de opleiding hbo-verpleegkunde en heb ik deze in januari 2023 afgerond. Tijdens mijn studies heb ik op verschillende plekken stage mogen lopen. Hierdoor heb ik ervaring mogen op doen in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, revalidatiezorg en bij een consultatiebureau. De doelgroep kinderen heeft altijd al mijn interesse gehad, daarom ben ik heel enthousiast om mij verder te mogen ontwikkelen als verpleegkundige bij KinderZorg Bijzonder.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te wandelen, skeeleren, in de tuin te werken of van de zon te genieten. Daarnaast ga ik regelmatig met vriendinnen naar concerten.

Jullie gaan mij voornamelijk tegenkomen in de thuiszorg. Tijdens weekenden en schoolvakanties zal ik ook in het logeerhuis te vinden zijn.

Graag tot ziens!

Sanne G

Hoi, ik ben Sanne woon in Deurne samen met mijn dochtertje Saar.

Sinds november 2021 ben ik werkzaam als verpleegkundige binnen KinderZorg bijzonder en werk ik een weekend in de maand de slaap/nachtdiensten op het logeerhuis.

Dit combineer ik met mijn werk als regieverpleegkundige in de thuiszorg.

Ondanks dat het een drukke combinatie is ben ik elke keer weer blij als ik naar “de kindjes” mag rijden en krijg ik energie van deze weekenden.

Geke

Mijn naam is Geke en ik woon momenteel in Nijmegen.

Ik heb mijn afstudeerstage van de opleiding HBO-verpleegkunde binnen het verpleegkundig kinderdagverblijf van KinderZorg Bijzonder mogen lopen, waardoor ik in juni mag gaan afstuderen. Nadat ik mijn HBO-V studie (hopelijk) in juni heb afgerond, ga ik beginnen met de pre-master pedagogische wetenschappen.

Ik werk in de weekenden en vakanties op het Verpleegkundig KinderZorghuis en dit vind ik erg leuk om te doen. Ik vind het fijn dat we binnen deze organisatie ieder kind als uniek zien en daardoor zeer passende zorg kunnen bieden. Verder vind ik het erg mooi dat we bij KinderZorg Bijzonder een fijne dag aan de kinderen kunnen bieden en dat we hierbij de ouders even kunnen ontlasten.

Graag tot ziens!

Elze

Ik ben Elze en ik woon in Nistelrode. Nadat ik mijn afstudeer stage met veel plezier heb mogen lopen op het verpleegkundig kinderdagverblijf van KinderZorg Bijzonder ben ik in augustus 2023 afgestudeerd als HBO-Verpleegkundige. Sinds dien ben ik voornamelijk aan het werk in de thuiszorg en op het logeerhuis.

Ik heb een grote passie voor het werken met kinderen en haal hier dan ook veel plezier en energie uit!

Sterre

Mijn naam is Sterre en ik woon in Zeeland.

Sinds februari 2023 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder en ben in juni afgestudeerd als HBO verpleegkundige.

Heb altijd al graag met kinderen willen werken,  na mijn laatste stage op de kinderafdeling leek het mij dan ook een mooie stap om bij KinderZorg bijzonder te gaan werken.

Ik werk voornamelijk in de weekenden en vakanties, omdat ik momenteel bezig ben met een studie tot Orthopedagoog.

Het fijne aan dit werk is dat ik altijd mag blijven leren, daarnaast haal ik er veel voldoening uit.

Merel

Ik ben Merel en kom uit Grave. In 2022 ben ik afgestudeerd aan Avans Hogeschool voor mijn HBO-verpleegkunde diploma. Na het afstuderen ben ik een jaar werkzaam geweest in het Jeroen Bosch Ziekenhuis op afdeling Oncologie waarna ik de overstap heb gemaakt naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis waar ik nog twee maanden heb gewerkt op de Intensive Care.

Sinds november 2023 ben ik werkzaam als verpleegkundige bij KinderZorg Bijzonder. Hier werk ik doordeweeks in de thuiszorg en in de weekenden op het logeerhuis. Bij KinderZorg Bijzonder ben ik erachter gekomen hoe mooi en dankbaar de zorg voor kinderen is en dit maakt dat ik veel voldoening uit mijn werk haal.

Ik hoop jullie snel te zien in de thuiszorg of op het logeerhuis van KinderZorg Bijzonder!

Lotte

Hoi ik ben Lotte en woon sinds kort samen met mijn vriend in Uden. Ik ben in 2020 bij KinderZorg Bijzonder begonnen als stagiaire voor mijn mbo-verpleegkunde opleiding en heb het laatste jaar van mijn hbo in de duale variant mogen volgen binnen KinderZorg Bijzonder waarna ik nu met trots mijn hbo-diploma heb behaald!

Je zal mij voornamelijk tegenkomen op het kinderdagcentrum (KDC) waar ik met alle plezier en aandacht voor de kinderen aan het zorgen ben. Ik krijg energie van de kids en heb elke dag weer zin om naar mijn werk te gaan. Kijken hoe iets wèl kan en daarbij kinderen uitdagen is iets waar ik veel voldoening uithaal. Elke dag is anders en dat maakt het juist zo leuk!

Hopelijk tot snel bij KinderZorg Bijzonder!

Nina

Beste ouders/verzorgers,

Misschien ben ik voor sommige een bekend gezicht, ik heb namelijk 1,5 jaar geleden met veel liefde en plezier gewerkt bij KinderZorg Bijzonder.

Ik wilde graag een nieuwe uitdaging aangaan, dus ben daarna naar de kinderafdeling gegaan in het ziekenhuis. Maar I’m back.

Voor diegene die mij nog niet kennen: Ik ben Nina, 28 jaar oud. En woon op mezelf in het kleine dorpje Wilbertoord.

In 2021 ben ik geslaagd voor de HBO. Nadat ik mijn diploma in handen had ben ik direct gestart bij Kinderzorg Bijzonder.

Mijn HART ligt bij de zorg voor kinderen, ieder kind is bijzonder op zijn eigen manier en dit vind ik juist een leuke uitdaging aan deze doelgroep.

Daarnaast heb ik voor ogen om mezelf te specialiseren tot kinderverpleegkundige. Jullie zullen mij vooral in de thuissituatie tegenkomen.

Groetjes

Nicole E.

Mijn naam is Nicole en ben sinds april ‘24 werkzaam binnen KinderZorg Bijzonder.

In 2020 heb ik mijn diploma MBO verpleegkundige behaald. Omdat ik graag mezelf verder wilde ontwikkelen ben ik direct doorgestroomd naar de opleiding tot HBO verpleegkundige. 

In februari ‘24 heb ik mijn opleiding tot HBO verpleegkundige mogen afronden. Tijdens mijn opleiding heb ik bij verschillende doelgroepen stage gelopen, waardoor ik ervaring heb in verschillende settings. 

Ik heb gekozen voor KinderZorgBijzonder omdat ik graag een uitdaging aan ga en mezelf verder wil ontwikkelen binnen de kinderzorg. 

Jullie zullen mij vooral in de thuiszorg tegenkomen! Tot snel! 

Sesil

Mijn naam is Sesil en kom uit Veghel.  In 2020 heb ik mijn diploma behaald als MBO-verpleegkundige, hierna ben ik direct doorgestroomd naar de opleiding HBO-verpleegkundige.

Sinds mei 2022 ben ik werkzaam als verpleegkundige bij KinderZorg Bijzonder. In september 2022 ben ik als leerling HBO-verpleegkundige begonnen met afstuderen bij KinderZorg Bijzonder.

Sinds kleins af aan wilde ik al met kinderen werken. Ik ben erg blij om een deel van het team te zijn. Jullie zullen mij zien in de thuiszorg of op het logeerhuis.

Groetjes, Sesil

Dieuwertje

Hallo allemaal

Mijn naam is Dieuwertje en ik woon in Uden. In 2021 ben ik afgestudeerd als mbo-verpleegkundige. Hierna ben ik gelijk begonnen aan de hbo-verpleegkundige opleiding en werk ik sinds november 2022 bij KinderZorg Bijzonder in de weekenden en vakanties.

Vanaf het begin van de opleiding verpleegkunde heb ik altijd al graag met kinderen willen werken. Het fijnste aan het werken bij KinderZorg Bijzonder is dat ik het een erg mooi doel vind dat we de kinderen een fijne dag bieden en dat we hierbij de ouders even kunnen helpen door de zorgen tijdelijk over te dragen aan ons. Verder vind ik het een plezier om met kinderen te werken en kijk ik uit naar deze nieuwe uitdaging!

Wie weet tot ziens!

Anouk B.

Mijn naam is Anouk en ik kom uit Geffen.

In 2021 heb ik mijn diploma mbo-verpleegkundige gehaald.

Ik ben werkzaam bij KinderZorg Bijzonder sinds Mei 2022. Ik ben te vinden in de thuiszorg en op het logeerhuis.

Ik wist al sinds dat ik klein was dat ik graag met kinderen wilde gaan werken. Toen ik dit voorbij zag komen was dit de juiste baan voor mij. Het mooist vind ik om een lach op het gezicht van de kinderen te zien en je ze ziet ontwikkelen op hun eigen manier. Hier haal ik mijn voldoening uit.

Ik hoop jullie snel te zien in de thuiszorg of op het logeerhuis.

Tot snel!

Anne

Mijn naam is Anne en sinds januari 2017 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Met kinderen werken is mijn passie. Ik heb er bewust voor gekozen om te werken in een kleinschalige instelling, waar er echt aandacht is voor het kind en zijn of haar ouders.

Amber

Hoi, ik ben Amber en woon in Ravenstein.

 

Ik ben werkzaam bij KinderZorg Bijzonder sinds september 2020 als verpleegkundige op het logeerhuis. Vanaf 1 januari 2023 ben ik als vaste medewerker in dienst!

Het mooiste van werken bij KinderZorg Bijzonder is de lach op de gezichten van de kindjes en hun ouders.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en ben ik veel met vriendinnen. Daarnaast ben ik bezig met het maken van 3D beeldjes van bijvoorbeeld zwangere vrouwen. Dit doe ik samen met mijn vader.

Tot in de thuiszorg of op het logeerhuis!

Marleen

Ik ben Marleen en ik woon in Landhorst.

In juli 2019 heb ik mijn diploma verpleegkunde behaald en ben ik aan de slag gegaan als verpleegkundige binnen verschillende woongroepen en dagbestedingen.

En sinds januari 2022 ben ik werkzaam binnen KinderZorg Bijzonder als verpleegkundige.

Al snel wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Het is mooi om alle ontwikkeling en groei van het kind mee te maken.

Jullie zullen bij voornamelijk vinden in de thuiszorg en in weekenden en vakantieperiode op het logeerhuis.

Tot snel!

Angie

Mijn naam is Angie, ik woon in Boekel met mijn man en twee zoontjes. Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben in de ouderenzorg/revalidatie/ hospice  zorg als verzorgende-IG ben ik de opleiding voor verpleegkundige gaan doen. Deze heb ik in 2021 afgerond in Nijmegen. Door deze opleiding wilde ik graag in een andere tak van zorg gaan werken. Dat is KindZorg Bijzonder geworden!

Ik vind de afwisseling van thuiszorg, dagopvang en logeerzorg heel fijn.

Fijn om deze kinderen te mogen ontmoeten en voor ze te mogen zorgen en fijn dat je weet dat ouders die het vaak zwaar hebben hiermee ontlast.

Het waarom daarom spreekt mij dan ook enorm aan.

Yvonne

Ik ben Yvonne en woon in Cuijk. Voorheen heb ik 5 jaar gewerkt als verzorgende IG in de gehandicaptenzorg.

Ik was al langer opzoek naar een nieuwe uitdaging. Sinds 1 november 2021 ben ik gestart als leerling verpleegkundige bij KinderZorg bijzonder.

Ik vind het een hele fijne organisatie met veel uitdagingen en kan mezelf hier goed ontwikkelen.

Je komt mij vooral tegen in de thuiszorg of op het logeerhuis in de weekenden en vakanties.

Kim

Ik ben Kim en woon samen met mijn vriend in Berghem. Sinds 1 december 2023 ben ik werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder.

In 2018 ben ik afgestudeerd als mbo-verpleegkundige en ben daarna gaan werken bij een van mijn stages in de gehandicaptenzorg. In 2023 ben ik in het ziekenhuis gaan werken maar dit paste toch niet helemaal bij mij. Eind 2023 de overstap gemaakt naar KinderZorg Bijzonder waar ik mijn opgedane kennis goed kan gebruiken. Het is fijn om ouders te kunnen ontlasten en de kinderen een fijne dag te bezorgen. Je zult mij tegenkomen in de thuiszorg en bij het logeerhuis.

Amy

Stagiaire

Stagiaire

Chantal S

Mijn naam is Chantal. Sinds juli 2021 werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder.

In 2019 ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogisch medewerker aan Avans hogeschool.

Voordat ik bij KinderZorg Bijzonder ben gaan werken, heb ik gewerkt op een woongroep voor mensen met een handicap.

Tijdens mijn studie heb ik altijd gezegd dat ik graag met kinderen zou willen werken.

De ontwikkeling en groei die kinderen doormaken vind ik erg mooi om te zien.

Hier een bijdrage aan kunnen leveren, maakt dat ik dit werk zo bijzonder vind.

Bewust heb ik gekozen voor een kleinschalige organisatie, zodat er echt ruimte en aandacht is voor het kind en de ouders.

Susan vd K.

Ik ben Susan, 40 jaar oud en ik woon samen met mijn gezin in Uden. Als ik niet aan het werk ben, ben ik lekker aan het sporten, ga ik graag uit eten en hou ik van gezelligheid! Ik ben een bezig bijtje!

In 2011 ben ik afgestuurd als Pedagoog aan de HAN in Nijmegen. Hierna heb ik 10 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt als begeleider. Na 10 jaar was het voor mij tijd om een andere weg in te slaan en te gaan doen wat ik altijd al wilde: werken met kinderen (en hun gezin). Toen ik de vacature bij KinderZorg Bijzonder zag, was ik daarom meteen enthousiast!

Vanaf 1 oktober ben ik werkzaam binnen KinderZorg Bijzonder. Een betrokken, open en fijne organisatie die op veel vlakken hulp en opvang bied. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om mezelf te gaan ontwikkelen. Kortom: een mooie nieuwe uitdaging die ik met enthousiasme aan ga!

Nicole vd B

Hallo,

Mijn naam is Nicole en ben 29 jaar. Sinds 1 maart 2023 werk ik binnen kinderZorg Bijzonder als pedagoog. Ik heb de opleiding maatschappelijke zorg niveau 4 gedaan en daarna SPH op de HAN in Nijmegen. Ik werk al meerdere jaren in de zorg. Ben begonnen in de ouderen zorg en daarna de overstap gemaakt naar de gehandicapten zorg. En nu de stap gemaakt naar KinderZorg Bijzonder waar het werk erg variërend is waardoor mijn creativiteit en kennis wordt uitgedaagd. Ik heb er zin in om elke dag aan de slag te gaan, mezelf verder te ontwikkelen en kinderen/ouders te helpen en ondersteunen waar nodig is. We zullen elkaar vast ergens tegen komen dus tot snel!

Anouk B

Imre

Mijn naam is Imre.

In 2014 heb ik de opleiding maatschappelijke zorg met de specialisatie gehandicaptenzorg, niveau 4 afgerond. Doordat mijn passie ligt bij het werken met kinderen, ben ik mij gaan specialiseren in de kinderontwikkeling, door de opleiding Pedagogiek niveau 5. Kinderen vind ik een interessante maar ook kwetsbare doelgroep. Kwetsbaar, omdat ze iemand nodig hebben die hen (onder)steunt, helpt, voor hen spreekt om iets te bereiken of simpelweg kan laten genieten. In 2018 ben ik geslaagd als pedagoog, waarna ik bij KinderZorg Bijzonder de kans heb gekregen om kinderen en gezinnen op een betrokken manier te ondersteunen. Met veel enthousiasme en passie voor de doelgroep, gaan we er een leuke tijd van maken!

Marjolein

Mijn Naam is Marjolein en ik woon in Oss. In het derde leerjaar van de opleiding Pedagogiek heb ik een aantal weken stage gelopen op het kinderdagverblijf van Kinderzorg Bijzonder. In juni 2020 ben ik afgestudeerd als HBO pedagoog. Na het behalen van mijn diploma ben ik als pedagoog gestart bij Kinderzorg Bijzonder. Ik ben werkzaam in de thuiszorg, op het logeerhuis en vanaf januari 2021 ook op de dagopvang voor kinderen tussen 4 jaar en 18 jaar (uitloop tot 23 jaar). De diversiteit van de doelgroep spreekt mij erg aan. Met mijn werk als pedagoog probeer ik een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een kind. Ik probeer aan te sluiten bij de behoeften van het kind en zijn omgeving. Mijn werkdag is geslaagd wanneer ik merk dat het kind een fijne dag heeft gehad en ik voor even een klein beetje zorgen bij ouders heb kunnen wegnemen.

Laura

Mijn naam is Laura en ik woon in Nistelrode. In 2014 heb ik mijn MBO diploma behaald als onderwijsassistente, hierna ben ik direct doorgestroomd naar het HBO. In juni 2018 ben ik afgestuurd als HBO pedagoog op de Fontys hogeschool. In juli 2018 ben ik komen werken als pedagoog bij Kinderzorg Bijzonder. Mijn passie ligt bij het begeleiden en zorgen van kinderen en hen ondersteunen bij hun ontwikkeling. Ik krijg de kans om bij Kinderzorg Bijzonder mijn passie uit te voeren en dit doe ik met alle liefde en plezier. Het geeft mij voldoening om de kinderen te zien groeien en genieten.

Carin

Hoi, mijn naam is Carin en woon in Boekel.

In 2015 ben ik geslaagd voor de opleiding ondewijsassistent, hierna ben ik me verder gaan verdiepen in de ontwikkeling van het kind door de opleiding Pedagogiek te gaan volgen. In 2020 heb ik mijn diploma voor deze opleiding behaald.

Mijn passie ligt bij het werken met kinderen en ik vind het fijn om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het kind. Ik vind het belangrijk dat een kind zich gehoord en gezien voelt en dat er wordt gekeken naar hoe het kind (kleine) stapjes vooruit kan maken.

Sinds december 2020 ben ik werkzaam binnen Kinderzorg Bijzonder. Je kunt mij tegen komen in de thuiszorg en op het logeerhuis. Bij Kinderzorg Bijzonder krijg ik de kans om het werken met kinderen met veel liefde en plezier uit te voeren. Ik kijk er naar uit om kinderen te verzorgen, te helpen en er voor te zorgen dat kinderen in een veilige omgeving een fijne en leuke dag hebben!

Tamara

Hallo,

Mijn naam is Tamara, woon samen met mijn vriend in Uden en ik werk sinds maart 2022 bij Kinderzorg Bijzonder als ambulant pedagogisch hulpverlener.

In het verleden heb ik MBO maatschappelijke zorg – specifieke doelgroepen niveau 4 gestudeerd. Hierna wist ik gelijk dat ik in deze sector thuis hoorde en ben ik hierna de opleiding HBO Social Work niveau 5 gaan studeren. In juni 2022 verwacht ik mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

Het werken met deze kwetsbare doelgroep en hen ondersteunen, helpen en te laten genieten doe ik het aller liefste!

Ik heb deze mooie kans gekregen om bij Kinderzorg Bijzonder mijn passie en kennis over te brengen, deze kans heb ik dan ook met beide handen aangepakt!

Je kunt mij tegenkomen in de thuiszorg en op het logeerhuis. Tot snel!

Roos

Mijn naam is Roos en ik werk als pedagogisch medewerker bij KinderZorg Bijzonder. In 2018 heb ik mijn opleiding Pedagogiek afgerond. Sinds dat moment heb ik in de kinderopvang en het ziekenhuis gewerkt. Eind 2021 heb ik de stap gemaakt naar KinderZorg Bijzonder. Een goede keus, want ik heb het er erg naar mijn zin! Je komt mij tegen in het Logeerhuis en in de Ambulante Jeugdhulp bij gezinnen thuis.

Chantal vd S

Sinds december 2021 werk ik bij Kinderzorg bijzonder.

Ik ben alleen in het weekend te vinden op het logeerhuis, omdat ik dit werk combineer met ander werk in de gehandicaptenzorg.

Tot snel!

Rosan

Mijn naam is Rosan. Sinds Juni 2023 ben ik werkzaam binnen KinderZorg Bijzonder. Je kunt mij tegenkomen in de thuiszorg en het logeerhuis.

In 2018 ben ik afgestudeerd als HBO-Pedagoog. Na mijn afstuderen heb ik in de kinderopvang gewerkt, zowel op de dagopvang, peuterspeelzaal als naschoolse opvang. Ik merkte dat ik het vooral leuk vond om met kinderen te werken die iets meer begeleiding nodig hadden, maar dat hier vaak niet genoeg tijd en ruimte voor was. Daarom vind ik het erg leuk om binnen KinderZorg Bijzonder kinderen 1 op 1 te kunnen begeleiden.

Merel

Ik ben Merel uit Grave. Ik heb in 2016 mijn diploma behaald in Sociaal Pedagogisch Hulpverlener.

Daarna heb ik in de gehandicapte zorg gewerkt met ernstig meervoudig beperkte mensen en met mensen met zeer ernstig gedrag. De laatste 2 jaar was ik werkzaam als dienstverlenende coördinator trainee.

Mijn passie is het om met mensen samen te werken en te kijken naar de wensen en behoefte van de persoon. Ik ben blij dat ik onderdeel mag zijn van het netwerk van het kind. Om ze positief aan te moedigen in hun mogelijkheden en ze een veilige omgeving te bieden om vanuit hier te mogen groeien. Daarnaast vind ik het belangrijk om te kijken naar de kleine dingen in het leven en stil te staan bij wat er allemaal al goed gaat.

Ik heb ontzettend veel zin om hier te werken en ben erg dankbaar dat ik hier mag zijn.

Madelief

Nevah-Nine

Ik ben Nevah Nine, heb de opleiding Maatschappelijke Zorg – specifieke doelgroepen niveau 4 zojuist afgerond. Ik vind het erg leuk om mezelf te verdiepen in kwetsbare doelgroepen en in de begeleiding daarvan. Daarom ga ik na de zomer de opleiding Social Work volgen aan de Han in Nijmegen.

Sinds juni 2023 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Ik ben werkzaam op het logeerhuis in de weekenden en de vakanties. KinderZorg Bijzonder is een mooie plek waar de kinderen tot rust kunnen komen, samen kunnen spelen, leren van elkaar en ouders ontlast kunnen worden van de zorg.

Tijdens de opleiding Maatschappelijke Zorg ben ik erachter gekomen dat ik kinderen een erg leuke doelgroep vind. Ik vind het erg interessant om de kinderen te zien ontwikkelen en dat je als medewerker het kind hierbij kan ondersteunen. Ik kijk er elke keer weer naar uit om bij het logeerhuis te werken!

Graag tot ziens!

Isis

Evelyne

Hoi, ik ben Evelyne, woon in Boekel met mijn man en onze 2 dochters. Ook hebben we een hele leuke hond!
Mijn bezigheden binnen Kinderzorg- Bijzonder is de huishoudelijke dienst van het KinderZorghuis. Ik vind het heel leuk door de vrijheid die ik daar heb en zeker ook de gezelligheid van de kinderen en collega’s die ik voorbij zie komen.

Huberdine

Hallo ik ben Huberdine, woon met mijn gezinnetje in Erp.

We hebben een hondje Dubh waarmee ik graag lange wandelingen mee maak.

Het liefst in de bossen of daar waar het rustig is en ze lekker kan rond rennen.

Koken en bakken is iets wat ik leuk vind om te doen, altijd opzoek naar nieuwe recepten.

Om mijn lichaam en geest fit te houden doe ik graag yoga, dan komt alles weer tot rust en heb hierdoor weer voldoende energie om lekker bezig te zijn.

Sienna

Hoi ik ben Sienna ik woon met mijn ouders en broertje in Zeeland.

Ik ga na dit schooljaar naar ROC Nijmegen de opleiding Helpende zorg en welzijn volgen.

Ik hoop dat ik in de toekomst op een basisschool kom te werken of bij een kinderdagverblijf.

In mijn vrije tijd ben ik graag met vriendinnen iets leuks aan het doen. Bakken vind ik ook erg leuk om te doen!

Ton

Geert

Mijn naam is Geert en ik woon in Boekel, ben getrouwd met Angelique en heb twee dochters. Ik heb eerst 17 jaar bij GGZ Oost Brabant gewerkt als logistiek medewerker. Nu werk ik sinds maart 2019 bij KinderZorg Bijzonder als taxichauffeur. Verder loop ik nog rond als klusjesman en ondersteun ik het personeel waar het nodig is. Het is een feest om met de kinderen te mogen werken en het contact met de ouders is erg fijn. We hebben een heel leuk team wat voor een goede werksfeer zorgt! Ik ben blij om deel te mogen uitmaken van deze organisatie en wil dit nog lang voortzetten.

Liesbeth

Mijn naam is Liesbeth,  ik ben 58 jaar gehuwd  heb vier kinderen,  waarvan drie dochters en een zoon.

Onlangs werd ik de trotse oma van  een kleindochter.

Naast mijn rol als taxi chauffeuse verleen ik zo nodig,  vanuit mijn zorgachtergrond in de Gehandicapten,

Jeugd en Thuiszorg, ondersteunende diensten op de groepen.

Het is mooi, één van de schakels te mogen zijn binnen het zorgproces van KinderZorg Bijzonder.

Contact met kinderen, ouders en collega’s is waardevol en past mij als Mensen Mens prima.

Wellicht ontmoeten we elkaar!

Angela

Ik ben Angela en woon samen met mijn vriend en dochter in Zeeland.

Ik heb veel gewerkt in de ouderenzorg maar mijn hart ligt toch meer bij deze doelgroep.

De glimlach en de knuffel van de kinderen maken dit werk zo bijzonder.

Doordeweeks werk ik op de taxi en in het weekend help ik een handje op het logeerhuis.

Ik hoop bij kinderzorg bijzonder nog heel lang te werken.

Mandy

Mijn naam is Mandy en woon in Beek en Donk.

Ik heb de opleiding tot verpleegkundige niveau 5 gevolgd en ben sinds maart 2016 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Kinderen hebben mij altijd enorm geboeid en gefascineerd. KinderZorg Bijzonder is een kleinschalige, gezellige plek waar veel ruimte is voor ontwikkeling van zowel werknemer als cliënt, ideale combi dus!

Merle

Hallo,

Mijn naam is Merle van den Heuvel en ik werk sinds februari 2019 met heel veel plezier binnen Kinderzorg Bijzonder.

In het verleden heb ik zowel mbo-verpleegkunde als hbo-verpleegkunde gestudeerd en in 2021 heb ik me gespecialiseerd tot kinderverpleegkundige.

U kunt mij tegenkomen in de kinderthuiszorg, het logeerhuis, het kinderdagcentrum en het verpleegkundig kinderdagverblijf. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s op kantoor omtrent het indiceren van kindzorg in de zorgverzekeringswet.

Ik werk graag binnen Kinderzorg Bijzonder omdat we door de kleinschaligheid van de organisatie echt tijd en aandacht voor uw kind hebben. Daarnaast vind ik het erg mooi dat we zoveel verschillende vormen van zorg bieden, ik denk dat dat is wat ons bijzonder maakt en ons onderscheidt van andere zorgorganisaties.

De afwisseling tussen de verschillende vormen van zorg is wat mijn werk ook zo leuk maakt; in de thuiszorg is er echt de mogelijkheid om tijdens het leveren van zorg een band op te bouwen met het kind en zijn/haar gezin, terwijl ik me op het logeerhuis, kinderdagcentrum en het verpleegkundig kinderdagverblijf veel meer kan richten op de ontwikkeling van het kind. Ik ben trots dat ik hier een bijdrage aan mag leveren.

Graag tot ziens bij Kinderzorg Bijzonder!

Anjo

Ilse

Mijn naam is Ilse en woon in Zeeland.

Ria

Heleen Fraanje

Mark Hendriks

Hans Spruijt

Mijn naam is Hans Spruijt. Oorspronkelijk kom ik uit de zorg en gestart als verpleegkundige. Op latere leeftijd heb ik bedrijfskunde gestudeerd, met een specialisatie in prestatie- en kwaliteitsmanagement. Als organisatieadviseur heb ik de afgelopen 12 jaar ervaring met het leveren van oplossingen op inrichtingsvraagstukken in het domein van zorg, sociaal en cultureel. Mijn passie zit in het opstropen van mouwen en de vertaling van visie in strategische, tactische en operationele oplossingen. Daarnaast heb ik als auditor ruime ervaring in de gezondheidszorg en in de culturele sector. Tevens ben ik ook werkzaam voor Randstad Management in Zorg als senior consultant. Hierin zijn wij een expert in het vinden en selecteren van de beste mensen voor alle opdrachtgevers binnen de zorg. Hierbij doen wij het nodige op HRM-gebied bij zorgorganisatie.