Het team van KinderZorg Bijzonder

We werken allemaal met dezelfde grote passie….

Denise

Mooi om ons team hier te presenteren. Ik ben Denise Toonen, eerst heb ik als zelfstandig verpleegkundige in de zorg gewerkt en nu staan we met een heel team klaar om zorg te kunnen en mogen geven aan kinderen met een Bijzonderheid. Ik vind het erg fijn om deze zorg zo neer te mogen zetten, kleinschalig en betrokken. Zelf heb ik ervaren hoe het eraan toe gaat in de zorg, doordat ik hier al sinds mijn 17e in werk en later kreeg ik zelf een zoon met beperkingen. Veel zorgen maar ook heel veel plezier. Van harte nodig ik jou uit om verder kennis te komen maken met ons team.

Edwin

Ik ben Edwin, echtgenoot van Denise. Samen met haar hebben wij de zorg voor 3 eigen kinderen. Binnen KinderZorg Bijzonder verzorg ik het ICT-werk, zorg dat we telefonisch bereikbaar zijn en dat de medewerkers zich veilig kunnen verplaatsen met de bedrijfsauto’s. Daarnaast verricht ik allerlei ondersteunde werkzaamheden op beide locaties (Kenniscentrum en Verpleegkundig Kinderzorghuis).

Sanne

Mijn naam is Sanne van den Berg en woon in Boekel.

In 2013 heb ik de opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond. Echter had ik hierna het gevoel nog niet klaar te zijn met studeren. Ik wilde ik nog zoveel meer leren en besloot daarom meer diepgang te zoeken gericht op de ontwikkeling, gedrag en opvoeding van kinderen. Ik ben de opleiding Social Pedagogisch Hulpverlener (SPH) gaan volgen die ik in 2016 heb afgerond. Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Een erg leuke baan waar ik beide opleidingen goed kan combineren.

In de zomer van 2018 kreeg ik de kans om als divisiehoofd aan de slag te gaan. Voor mij hield dit in dat ik leidinggevende werd van de intramurale zorg waaronder het logeerhuis en het verpleegkundig kinderdagverblijf vallen.

Een erg leuke uitdaging die ik met veel plezier en enthousiasme ben aangegaan. Binnen een kleine en warme organisatie ervaar ik een erg fijne samenwerking met zowel de collega’s binnen het team als met de cliënten en ouders/verzorgers waar ik als divisiehoofd graag voor aan de slag ga.

Als divisiehoofd ben heb ik voornamelijk werkzaamheden op kantoor, maar daarnaast werk ik nog regelmatig op het logeerhuis of het verpleegkundig kinderdagverblijf. Daar werk ik met veel enthousiasme en plezier met de kinderen en doe daar mijn best om ze een fijne dag te bezorgen. Ik geniet van het samenzijn met de kinderen, ze spelenderwijs uitdagen op individueel maar ook groepsniveau. Het ontwikkelen van vaardigheden waarbij ik de nadruk graag leg op de kwaliteiten die de kinderen hebben en ik oplossingsgericht op zoek ga naar verbetering en ontwikkeling. Dat vind ik een erg leuke uitdaging waar ik me graag voor inzet.

Annet

Mijn naam is Annet en sinds april 2020 ben ik werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder als divisiehoofd extramurale zorg. Dit betekent dat ik leidinggevende ben van het team in de thuiszorg, zowel in de KinderThuiszorg, Wijkverpleging als in de Ambulante Jeugdhulp.

Hiervoor ben ik vanaf 2007 werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. In mijn loopbaan periode heb ik deeltijd de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener gevolgd en later heb ik nog een POST HBO management vaardigheden en leiding geven gedaan.

Mijn visie op zorg staat voor het zoeken naar kansen, mogelijkheden en oplossingen dicht bij de wens van de cliënt. Krachten bundelen in alle lagen van de zorg vind ik belangrijk hierin. Dit betekent dat iedereen die deel uit maakt van de zorg die geboden wordt, krachten bij zicht draagt die van toegevoegde waarde zijn (een medewerker, de cliënt, het netwerk van de cliënt enzovoorts).

Zorg is wat mij betreft een samenspel tussen cliënt, ouder / verwant / wettelijk vertegenwoordiger en de zorgorganisatie, waarin ‘openheid’, ‘vertrouwen’ en ‘samen’ belangrijke pijlers zijn.

Sanne

Ik ben Sanne en woon met mijn gezin in Oploo. Ik ben opgeleid tot HBO-kinderverpleegkundige en heb ruime ervaring opgedaan in het verplegen van kinderen met een intensieve zorgvraag in het UMC Radboud ziekenhuis en in de kinderthuiszorg.
Sinds maart ’17 ben ik werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder waar de huiselijke sfeer en ruime aandacht voor kinderen mij direct aanspraken. Er worden verschillende mogelijkheden geboden om ouders te ontlasten en wie kan dat nou beter bedenken dan een moeder met zelf een zorgintensief kind.
Als verpleegkundige krijg ik binnen de organisatie veel ontwikkelingsmogelijkheden en houd ik mij bezig om de kwaliteit van zorg hoog te houden.

Lisanne

Mijn naam is Lisanne, ben 24 jaar oud en woon in Uden.

Ik heb in juli 2015 de opleiding tot verpleegkundige niveau 4 afgerond. Nadat ik mijn opleiding had afgerond, heb ik binnen de ouderenthuiszorg en kinderthuiszorg gewerkt. Sinds april 2018 ben ik werkzaam binnen Kinderzorg Bijzonder waar ik met heel veel plezier aan het werken ben. De diversiteit en de verschillende zorgvragen binnen Kinderzorg Bijzonder vind ik erg interessant, er is daardoor veel afwisseling en dat vind ik juist zo leuk.
Kinderzorg Bijzonder geeft mij de kans om verder te ontwikkelen in deze branche. Daarom ben in oktober ’18 gestart met de vervolg opleiding tot kinderverpleegkundige.

Ella

Mijn naam is Ella. Sinds augustus 2017 ben ik met plezier werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder. Ik ben eerst afgestudeerd als mbo-verpleegkundige en heb in juli 2019 mijn HBO-verpleegkunde diploma behaald. De zorg voor kinderen vind ik erg leuk en leerzaam. Kinderzorg Bijzonder geeft mij de kans om verder te ontwikkelen in deze branche. Naast de zorg aan de kinderen, biedt Kinderzorg Bijzonder ook ondersteuning aan ouders/verzorgers wanneer dit nodig is. Deze combinatie maakt de zorg compleet.

Lobke

Hallo, mijn naam is Lobke en ik woon in Boekel. Sinds juli 2016 ben ik geslaagd als HBO-verpleegkundige. Na mijn diplomering ben ik aan de slag gegaan als verpleegkundige op een consultatiebureau. Omdat ik het “zorgen voor” miste en toe was aan wat meer uitdaging, ben ik per 1 september 2018 begonnen bij Kinderzorg Bijzonder. Ik sta voornamelijk op het verpleegkundig kinderdagverblijf, maar ook regelmatig in de thuiszorg of op het logeerhuis. Mijn hart ligt echt bij de zorg voor kinderen en ik haal hier veel voldoening uit. Vanaf oktober 2019 start ik met de opleiding tot kinderverpleegkundige, waar ik me nog meer kan gaan verdiepen in de zorg rondom het (zieke) kind.

Tanja

Mijn naam is Tanja. Ik ben sinds 2017 werkzaam binnen KinderZorg Bijzonder. Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest in de kraamzorg. Om de zorg voor kinderen en hun ouders met ieder hun eigen zorgvraag te mogen begeleiden geeft mij veel voldoening. Het is fijn om binnen KinderZorg Bijzonder deze zorgvraag te mogen verlenen. De afwisseling tussen het verlenen van zorg in ieders eigen woon omgeving, op het verpleegkundig dagverblijf en op het logeerhuis vind ik een mooie combinatie.

Merle

Mijn naam is Merle en ik woon in Venhorst.
Ik werk sinds februari 2019 met heel veel plezier binnen Kinderzorg Bijzonder als verpleegkundige.
In 2016 ben ik geslaagd voor de opleiding mbo-verpleegkunde, daarna ben ik direct doorgestroomd naar het hbo om daar de verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 5/6 te volgen, welke ik in 2019 voltooid heb. Tijdens deze leerweg heb ik vijf jaar lang gewerkt in de ouderenthuiszorg, tot ik toe was aan iets nieuws.
Kinderzorg Bijzonder heeft me met open armen ontvangen. Deze organisatie sprak me aan om de kleinschaligheid, een plek waar je echt tijd en aandacht hebt voor het kind. Wat ik zo leuk vind, is de afwisseling tussen de twee branches waarin ik het meeste werkzaam ben: de kinderthuiszorg en het logeerhuis.
In de toekomst hoop ik mij binnen Kinderzorg Bijzonder verder te ontwikkelen tot kinderverpleegkundige om nog betere zorg aan uw kind te kunnen leveren.
Graag tot ziens bij Kinderzorg Bijzonder!

Anne

Mijn naam is Anne en sinds januari 2017 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Met kinderen werken is mijn passie. Ik heb er bewust voor gekozen om te werken in een kleinschalige instelling, waar er echt aandacht is voor het kind en zijn of haar ouders.

Anouk

Mijn naam is Anouk Heijnen en ik woon in Cuijk. In 2015 heb ik de opleiding Verzorgende-IG afgerond. Ik wilde mij nog verder ontwikkelen en heb daarom hierna de opleiding tot verpleegkundige gevolgd.  In 2018 heb ik de opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond.
Het is altijd al een wens van mij geweest om binnen de kindersector te mogen werken. Toen ik afgelopen zomer de vacature voorbij zag komen bij KinderZorg Bijzonder, was ik direct enthousiast. Ik ben vanaf september 2019 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Wat ik zo bijzonder vindt, is de mooie zorg die geleverd wordt. De diversiteit, de verschillende zorgvragen. En de ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Ik kijk ernaar uit om mijzelf te mogen ontwikkelen binnen KinderZorg Bijzonder.

Britt

Mijn naam is Britt en ben in juli 2018 afgestudeerd tot verpleegkundige niveau 4.
In de jaren als leerling heb ik veel mogen zien en ervaren in de kinderzorg, wat mij de persoon maakt die ik nu ben en wat ik erg belangrijk vind: de zorg leveren vanuit mijn hart.
Ik haal veel voldoening uit het werk in de kinderzorg. Ik word er enorm blij van om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, groeien en toch kind kunnen zijn, naast de dagelijkse bezigheden rondom het ziektebeeld waar het kind mee te maken heeft. Mijn bewondering voor de gezinnen die hiermee te maken krijgen is dan ook erg groot en ik voel mijzelf vereerd op het moment dat ik mijn steentje bij mag dragen bij de ontwikkelingen.
Sinds november 2018 ben ik werkzaam bij kinderzorg Bijzonder en ik kijk ernaar uit om mijn ervaringen uit te breiden en te groeien in de kinderzorg.

Dorenda

Mijn naam is Dorenda en woon met mijn gezin in Druten.
Ik werk nu een jaar binnen KinderZorg Bijzonder als verpleegkundige. Hierbinnen is mijn expertise de zorg/ begeleiding van (z)EMB kinderen. Waar ik in de afgelopen 17 jaar mijn ervaring heb opgedaan binnen de stichting ‘S Heerenloo. Sinds mei volg ik de verdiepende opleiding voor EMB begeleiders.
Wat mij erg aanspreek is de kleinschalige opzet, er is aandacht voor het kind. Daarnaast is het werk afwisselend, zo werk ik binnen de thuiszorg, weekend/ vakantieopvang en ben ik mede verantwoordelijk voor de zorgplannen/ dossier van de kinderen.

Jamy

Bart

Mijn naam is Bart en werk sinds 2019 voor Kinderzorg Bijzonder als verpleegkundige. Na het afronden van mijn studie (mbo-verpleegkunde en SPW-4 woonbegeleider) in 2010 ben ik werkzaam geweest in de zorg voor mensen met een (ernstige) meervoudige beperking en in de thuiszorg. Sinds 2013 ben ik werkzaam in het ziekenhuis en combineer ik dit sinds de zomer van 2019 met het werken bij Kinderzorg Bijzonder.
Ik ben vader van 2 kinderen (geboren in 2014 en 2016) en hoop in juli 2020 weer vader te worden. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin en ga ik graag hardlopen of voetballen.

Janne

Lucelle

Lotte

Mandy

Mijn naam is Mandy en woon in Beek en Donk.

Ik heb de opleiding tot verpleegkundige niveau 5 gevolgd en ben sinds maart 2016 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Kinderen hebben mij altijd enorm geboeid en gefascineerd. KinderZorg Bijzonder is een kleinschalige, gezellige plek waar veel ruimte is voor ontwikkeling van zowel werknemer als cliënt, ideale combi dus!

Lisanne v N

Helen

Anna

Mijn naam is Anna en ik woon in Volkel. Sinds maart 2019 ben ik werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder als pedagoog. Ik ben met name werkzaam op het logeerhuis in de weekenden en vakanties. De rest van de week ben ik druk bezig met mijn opleiding tot orthopedagoog. Het werken met kinderen is mijn passie en dit doe ik dan ook met veel plezier. Ik interesseer me in de ontwikkeling van kinderen en ik geniet ervan om ze te zien groeien. Bij Kinderzorg Bijzonder hebben we echt de tijd voor de kinderen, wat het werk extra leuk maakt.

Anke

Mijn naam is Anke en woonachtig in Gemert. Sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder als pedagogisch medewerker. Ik ben opgeleid tot HBO-pedagoog en heb bij meerdere organisaties ervaring op mogen doen, zowel in behandelvorm als gespecialiseerde groepsbegeleiding. Bij KinderZorg Bijzonder bied ik veelal ambulante jeugdhulp en ben ik werkzaam in het logeerhuis tijdens weekenden en schoolvakanties. Deze twee zorgmogelijkheden zorgen voor een bijzondere en afwisselende manier van werken. Je komt in aanraking met diverse zorgvragen en ziektebeelden en het is dankbaar om hier een bijdrage aan te mogen leveren. Wat mij zo aanspreekt bij KinderZorg Bijzonder is de kleinschaligheid waarin betrokkenheid voorop staat en waar aandacht is voor elk individu. Elk kind is uniek en elk kind mag er zijn!

Imre

Mijn naam is Imre en woon in Boekel.

In 2014 heb ik de opleiding maatschappelijke zorg met de specialisatie gehandicaptenzorg, niveau 4 afgerond. Doordat mijn passie ligt bij het werken met kinderen, ben ik mij gaan specialiseren in de kinderontwikkeling, door de opleiding Pedagogiek niveau 5. Kinderen vind ik een interessante maar ook kwetsbare doelgroep. Kwetsbaar, omdat ze iemand nodig hebben die hen (onder)steunt, helpt, voor hen spreekt om iets te bereiken of simpelweg kan laten genieten. In 2018 ben ik geslaagd als pedagoog, waarna ik bij KinderZorg Bijzonder de kans heb gekregen om kinderen en gezinnen op een betrokken manier te ondersteunen. Met veel enthousiasme en passie voor de doelgroep, gaan we er een leuke tijd van maken!

Ingrid

Ik ben Ingrid en woonachtig in Zeeland. Binnen KinderZorg Bijzonder ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker. Ik werk met veel plezier met de diversiteit aan kinderen binnen het logeerhuis en binnen de ambulante thuiszorg. Erg mooi en dankbaar werk om bijzondere kinderen zorg te bieden en ouders hierin te kunnen ontlasten.

Marjolein

Laura

Mijn naam is Laura en ik woon in Nistelrode. In 2014 heb ik mijn MBO diploma behaald als onderwijsassistente, hierna ben ik direct doorgestroomd naar het HBO. In juni 2018 ben ik afgestuurd als HBO pedagoog op de Fontys hogeschool. In juli 2018 ben ik komen werken als pedagoog bij Kinderzorg Bijzonder. Mijn passie ligt bij het begeleiden en zorgen van kinderen en hen ondersteunen bij hun ontwikkeling. Ik krijg de kans om bij Kinderzorg Bijzonder mijn passie uit te voeren en dit doe ik met alle liefde en plezier. Het geeft mij voldoening om de kinderen te zien groeien en genieten.

Fenna

Evelyne

Hoi, ik ben Evelyne, woon in Boekel met mijn man en onze 2 dochters. Ook hebben we een hele leuke hond!
Mijn bezigheden binnen Kinderzorg- Bijzonder is de huishoudelijke dienst van het KinderZorghuis. Ik vind het heel leuk door de vrijheid die ik daar heb en zeker ook de gezelligheid van de kinderen en collega’s die ik voorbij zie komen.

Marjo

Ik ben Marjo van de Voort, woonachtig in Zeeland. Ik heb 1 dochter en 2 zoons die alledrie het huis uit zijn.
Via mijn dochter Ingrid, die ook werkzaam is bij Kinderzorg Bijzonder, ben ik hier terecht gekomen. Mijn functie is invalkracht als huishoudelijke hulp. Ik vind het leuk om wat te kunnen betekenen voor de kinderen en hun ouders.

Geert

Mijn naam is Geert en ik woon in Boekel, ben getrouwd met Angelique en heb twee dochters. Ik heb eerst 17 jaar bij GGZ Oost Brabant gewerkt als logistiek medewerker. Nu werk ik sinds maart 2019 bij KinderZorg Bijzonder als taxichauffeur. Verder loop ik nog rond als klusjesman en ondersteun ik het personeel waar het nodig is. Het is een feest om met de kinderen te mogen werken en het contact met de ouders is erg fijn. We hebben een heel leuk team wat voor een goede werksfeer zorgt! Ik ben blij om deel te mogen uitmaken van deze organisatie en wil dit nog lang voortzetten.

Ton

Anjo

Judith

Mijn naam is Judith, woonachtig in het Gelderse Elst en moeder van twee zoons. Ik werk op het Kenniscentrum in Zeeland. Als kwaliteitsmedewerker ben ik betrokken bij diverse onderwerpen die een betere kwaliteit van zorg nastreven. Mijn gedrevenheid om zaken op orde te hebben helpt hierbij, ik zoek een onderwerp tot in de puntjes uit. Ik verlies daarbij niet uit het oog dat het gaat om uitstekende zorg leveren aan onze clienten. Veel regeltaken zoals wet- en regelgeving vallen onder mijn domein waardoor het zorgpersoneel de optimale aandacht en tijd houdt voor de clienten. Ik vind het geweldig als een van de kinderen post langskomt brengen samen met een collega. Zo leuk om die gezichtjes even te zien!

Ria