Het team van KinderZorg Bijzonder

We werken allemaal met dezelfde grote passie….

Denise

Mooi om ons team hier te presenteren. Ik ben Denise Toonen, eerst heb ik in de gehandicaptenzorg en wijkverpleging gewerkt en nu staan we met een heel team klaar om zorg te kunnen en mogen geven aan kinderen met een Bijzonderheid. Ik vind het erg fijn om deze zorg zo neer te mogen zetten, kleinschalig en betrokken. Zelf heb ik ervaren hoe het eraan toe gaat in de zorg, doordat ik hier al sinds mijn 17e in werk en later zelf een zoon met beperkingen kreeg. Veel zorgen maar ook heel veel plezier. Van harte nodig ik jou uit om verder kennis te komen maken met ons team.

Edwin

Ik ben Edwin, echtgenoot van Denise. Samen met haar hebben wij de zorg voor 3 eigen kinderen. Binnen KinderZorg Bijzonder verzorg ik het ICT-werk, zorg dat we telefonisch bereikbaar zijn en dat de medewerkers zich veilig kunnen verplaatsen met de bedrijfsauto’s. Daarnaast verricht ik allerlei ondersteunde werkzaamheden op beide locaties (Kenniscentrum en Verpleegkundig Kinderzorghuis).

Sanne vd B

Mijn naam is Sanne van den Berg en woon in Boekel.

In 2013 heb ik de opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond. Echter had ik hierna het gevoel nog niet klaar te zijn met studeren. Ik wilde ik nog zoveel meer leren en besloot daarom meer diepgang te zoeken gericht op de ontwikkeling, gedrag en opvoeding van kinderen. Ik ben de opleiding Social Pedagogisch Hulpverlener (SPH) gaan volgen die ik in 2016 heb afgerond. Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Een erg leuke baan waar ik beide opleidingen goed kan combineren.

In de zomer van 2018 kreeg ik de kans om als divisiehoofd aan de slag te gaan. Voor mij hield dit in dat ik leidinggevende werd van de intramurale zorg waaronder het logeerhuis en het verpleegkundig kinderdagverblijf vallen.

Een erg leuke uitdaging die ik met veel plezier en enthousiasme ben aangegaan. Binnen een kleine en warme organisatie ervaar ik een erg fijne samenwerking met zowel de collega’s binnen het team als met de cliënten en ouders/verzorgers waar ik als divisiehoofd graag voor aan de slag ga.

Als divisiehoofd ben heb ik voornamelijk werkzaamheden op kantoor, maar daarnaast werk ik nog regelmatig op het logeerhuis of het verpleegkundig kinderdagverblijf. Daar werk ik met veel enthousiasme en plezier met de kinderen en doe daar mijn best om ze een fijne dag te bezorgen. Ik geniet van het samenzijn met de kinderen, ze spelenderwijs uitdagen op individueel maar ook groepsniveau. Het ontwikkelen van vaardigheden waarbij ik de nadruk graag leg op de kwaliteiten die de kinderen hebben en ik oplossingsgericht op zoek ga naar verbetering en ontwikkeling. Dat vind ik een erg leuke uitdaging waar ik me graag voor inzet.

Annet

Mijn naam is Annet en sinds april 2020 ben ik werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder als divisiehoofd extramurale zorg. Dit betekent dat ik leidinggevende ben van het team in de thuiszorg, zowel in de KinderThuiszorg, Wijkverpleging als in de Ambulante Jeugdhulp.

Hiervoor ben ik vanaf 2007 werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. In mijn loopbaan periode heb ik deeltijd de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener gevolgd en later heb ik nog een POST HBO management vaardigheden en leiding geven gedaan.

Mijn visie op zorg staat voor het zoeken naar kansen, mogelijkheden en oplossingen dicht bij de wens van de cliënt. Krachten bundelen in alle lagen van de zorg vind ik belangrijk hierin. Dit betekent dat iedereen die deel uit maakt van de zorg die geboden wordt, krachten bij zicht draagt die van toegevoegde waarde zijn (een medewerker, de cliënt, het netwerk van de cliënt enzovoorts).

Zorg is wat mij betreft een samenspel tussen cliënt, ouder / verwant / wettelijk vertegenwoordiger en de zorgorganisatie, waarin ‘openheid’, ‘vertrouwen’ en ‘samen’ belangrijke pijlers zijn.

Fenna

Mijn naam is Fenna van der Loop, woonachtig in Zeeland.
In 2019 heb ik de Academische Lerarenopleiding voor Primair Onderwijs afgerond (combinatie tussen de PABO en Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde). Inmiddels zit ik in het laatste jaar van de master Pedagogische Wetenschappen en hoop ik in juli 2021 af te studeren als Orthopedagoog. Ik heb tijdens de opleiding veel verschillende stages gelopen: met jongeren in het GGZ-kader, met kinderen met een verstandelijke beperking en in het basis- en voortgezet onderwijs.
Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder als vakantie- en weekendkracht op het logeerhuis.
Ook ben ik op donderdagmiddagen aanwezig in het Kenniscentrum, waar ik me bezighoud met het organiseren van intervisies tussen de medewerkers.
De kleinschalige, warme en betrokken zorg die KinderZorg Bijzonder biedt aan ieder uniek kind spreekt mij erg aan,
waardoor ik altijd weer met plezier ga werken!

Sanne A

Ik ben Sanne Albers en sinds maart 2017 werkzaam als kinderverpleegkundige en praktijkopleider bij KinderZorg Bijzonder.

Ik ben mijn loopbaan gestart in een universitair ziekenhuis en in de kinderthuiszorg waar ik ruim ervaring heb opgedaan in de kindzorg.

Ik houd mij bezig met het indiceren van kindzorg in de zorgverzekeringswet. Ik bepaal in samenspraak met kind en ouders de zorgbehoefte en wie deze gaat uitvoeren.

Wat ik sterk vind aan onze organisatie is dat we verschillende vormen van zorg kunnen bieden om de belastbaarheid van ouders in balans te houden. Daarnaast zijn we een kleine en dynamische organisatie die veel ontwikkelruimte biedt voor medewerkers.

In mijn functie als praktijkopleider kom ik op voor de belangen van leerlingen en werkbegeleiders en op deze manier draag ik bij aan een positief leerklimaat binnen de organisatie.

Lisanne

Mijn naam is Lisanne van de Wetering en sinds april 2018 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder.

In juli 2015 heb ik de opleiding tot verpleegkundige MBO 4 afgerond en in februari 2020 de opleiding tot kinderverpleegkundige.

De diversiteit binnen de organisatie vind ik juist zo leuk en heb daardoor veel uitdaging binnen mijn werkveld. Ik ben werkzaam op het verpleegkundig kinderdagverblijf, de kinderthuiszorg en het logeerhuis.

Het geeft mij veel voldoening wanneer ik de juiste zorg kan bieden aan een kind.

Tevens word ik er enorm blij van om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen en zich zelf kunnen zijn, ieder op zijn eigen manier.

Ella

Mijn naam is Ella. Sinds augustus 2017 ben ik met plezier werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder. Ik ben eerst afgestudeerd als mbo-verpleegkundige en heb in juli 2019 mijn HBO-verpleegkunde diploma behaald. De zorg voor kinderen vind ik erg leuk en leerzaam. Kinderzorg Bijzonder geeft mij de kans om verder te ontwikkelen in deze branche. Naast de zorg aan de kinderen, biedt Kinderzorg Bijzonder ook ondersteuning aan ouders/verzorgers wanneer dit nodig is. Deze combinatie maakt de zorg compleet.

Lobke

Hallo, mijn naam is Lobke en ik woon in Boekel. Sinds juli 2016 ben ik geslaagd als HBO-verpleegkundige. Na mijn diplomering ben ik aan de slag gegaan als verpleegkundige op een consultatiebureau. Omdat ik het “zorgen voor” miste en toe was aan wat meer uitdaging, ben ik per 1 september 2018 begonnen bij Kinderzorg Bijzonder. Ik sta voornamelijk op het verpleegkundig kinderdagverblijf, maar ook regelmatig in de thuiszorg of op het logeerhuis. Mijn hart ligt echt bij de zorg voor kinderen en ik haal hier veel voldoening uit. Vanaf oktober 2019 start ik met de opleiding tot kinderverpleegkundige, waar ik me nog meer kan gaan verdiepen in de zorg rondom het (zieke) kind.

Anouk

Mijn naam is Anouk Heijnen en ik woon in Cuijk. In 2015 heb ik de opleiding Verzorgende-IG afgerond. Ik wilde mij nog verder ontwikkelen en heb daarom hierna de opleiding tot verpleegkundige gevolgd.  In 2018 heb ik de opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond.
Het is altijd al een wens van mij geweest om binnen de kindersector te mogen werken. Toen ik afgelopen zomer de vacature voorbij zag komen bij KinderZorg Bijzonder, was ik direct enthousiast. Ik ben vanaf september 2019 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Wat ik zo bijzonder vind, is de mooie zorg die geleverd wordt. De diversiteit, de verschillende zorgvragen. En de ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Ik kijk ernaar uit om mijzelf te mogen ontwikkelen binnen KinderZorg Bijzonder.

Rian

Ik ben Rian, sinds januari 2020 werkzaam als HBO-verpleegkundige bij KinderZorg Bijzonder. Hiervoor ben ik bijna 10 jaar werkzaam geweest in een orthopedische kliniek, Viasana te Mill. Voordat ik in Mill ging werken heb ik bijna 9 jaar gewerkt op de kinderafdeling (leeftijd 0-18 jaar) in het Maasziekenhuis te Boxmeer.

Ik ben moeder van 4 kinderen, 3 zonen in de leeftijd van 16, 15, en 5 jaar en een dochter van 13 jaar.

In de kliniek begon ik het werken met kinderen erg te missen en mijn hart bleef bij de kinderzorg liggen. Dus vandaar dat ik superblij ben dat ik sinds januari 2020 weer werkzaam mag zijn bij Kinderzorg Bijzonder, zodat ik mijn verpleegkundige kennis en ervaring mag toepassen bij de kinderen in de gezinnen en op het logeerhuis. Mijn wens is om in de toekomst de kinderaantekening nog te behalen en verder heerlijk te zorgen voor de kinderen die de zorg nodig hebben in de thuissituatie of op het Verpleegkundig KinderZorghuis.

In mijn vrije tijd geniet ik van ons gezin en ga ik graag wandelen en hardlopen met vriendinnen.

Groetjes Rian

Tanja

Mijn naam is Tanja. Ik ben sinds 2017 werkzaam binnen KinderZorg Bijzonder. Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest in de kraamzorg. Om de zorg voor kinderen en hun ouders met ieder hun eigen zorgvraag te mogen begeleiden geeft mij veel voldoening. Het is fijn om binnen KinderZorg Bijzonder deze zorgvraag te mogen verlenen. De afwisseling tussen het verlenen van zorg in ieders eigen woon omgeving, op het verpleegkundig dagverblijf en op het logeerhuis vind ik een mooie combinatie.

Anne

Mijn naam is Anne en sinds januari 2017 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Met kinderen werken is mijn passie. Ik heb er bewust voor gekozen om te werken in een kleinschalige instelling, waar er echt aandacht is voor het kind en zijn of haar ouders.

Dorenda

Mijn naam is Dorenda en woon met mijn gezin in Druten.
Ik werk nu bijna 5 jaar binnen KinderZorg Bijzonder als verpleegkundige. Hierbinnen is mijn expertise de zorg en begeleiding van (z)EMB kinderen. Waar ik in de afgelopen 17 jaar mijn ervaring heb opgedaan binnen de stichting ‘S Heerenloo en bij KinderZorg Bijzonder de verdiepende opleiding voor EMB begeleiders heb mogen volgen.
Wat mij erg aanspreek is de kleinschalige opzet, er is aandacht voor het kind. Daarnaast is het werk afwisselend, zo werk ik binnen de thuiszorg, kinderdagcentrum, weekend/ vakantieopvang, ben ik mede verantwoordelijk voor de zorgplannen/ dossier van de kinderen en aanvoerder van het BHV-team.

Jamy

Hallo,

Mijn naam is Jamy en ik woon in Volkel.

In 2019 heb ik de opleiding tot hbo-verpleegkunde afgerond en ben direct daarna gestart bij KinderZorg Bijzonder. Jullie zullen mij voornamelijk tegenkomen in de thuiszorg en op het logeerhuis.

Wat mijn werk binnen deze organisatie zo leuk maakt is de afwisseling qua zorg en zorgvragers. Binnen de thuiszorg kan je echt een band opbouwen met zowel het kind als het gezin. Terwijl je binnen het kinderzorghuis veel tijd hebt om je te richten op de ontwikkeling van het kind.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Zo vind ik het heerlijk om te skeeleren, wandelen, fietsen en te mountainbiken. Daarnaast ben ik vaak bij scouting te vinden waar ik leiding geef aan verschillende groepen met een leeftijd van 4-16 jaar.

Graag tot ziens bij Kinderzorg Bijzonder!

Anouk B.

Marleen

Lotte

Ik ben Lotte en kom uit Wilbertoord,

Ik heb mijn afstudeerstage binnen het verpleegkundig kinderdagverblijf van KinderZorg Bijzonder mogen lopen waarna ik in juni 2021 ben afgestudeerd als verpleegkundige niveau 4. Momenteel volg ik de opleiding tot HBO-verpleegkundige op de Fontys in Eindhoven.

Ik werk in de weekenden en vakanties op het Verpleegkundig KinderZorghuis en geniet hier heel erg van! Ik vind het super leuk om de kinderen een leuke dag te geven en de ouders te kunnen ontlasten.

Ik geniet van de blije gezichtjes van de kinderen waardoor ik met veel plezier naar het werk ga.

Groetjes Lotte

Charlotte

Hallo,

Leuk dat je dit leest. Ik ben Charlotte en woon in Veghel. In juni 2022 ben ik afgestudeerd als HBO=verpleegkundige. Ik heb een half jaar stage gelopen bij KinderZorg Bijzonder.

Hierna ben ik begonnen als invalskracht. Vanaf september 2022 ga ik als vaste kracht werken bij KinderZorg Bijzonder op het logeerhuis, KDC en in de thuiszorg.

Het zorgen voor de kinderen geeft mij veel voldoening en ik vind het bijzonder om te zien hoe ze zich op hun eigen manier ontwikkelen.

Lisanne v N

Mijn naam is Lisanne en woon in Heesch.
Nadat ik mijn afstudeerstage en scriptie heb mogen doen binnen KinderZorg Bijzonder ben ik in juni 2020 afgestudeerd als hbo verpleegkundige. Hierna ben ik als verpleegkundige aan het werk gegaan bij KinderZorg Bijzonder.
Ik krijg hier de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen en te groeien als beginnend verpleegkundige.
Het zorgen voor het kostbaarste bezit van een ouder vind ik het mooiste vak wat er is!
Dit doe ik dan ook graag samen met mijn collega’s

Sanne G

Helen

Ik ben Helen en ik woon samen met mijn vriend in Leur.

Na er even tussenuit te zijn geweest ben ik weer terug als verpleegkundige bij KinderZorg Bijzonder. Je kunt mij in de weekenden en de vakanties tegenkomen op het Verpleegkundig KinderZorghuis en af en toe in de thuiszorg. De rest van de tijd ben ik verpleegkundige in het ziekenhuis.

Ik heb ervoor gekozen om bij KinderZorg Bijzonder te gaan werken omdat het een kleinschalige organisatie is waarbij er echt aandacht is voor het kind en zijn/haar ouders. Ik geniet ervan om kinderen een leuke dag te bezorgen en de ouders te kunnen ontlasten.

Wie weet tot ziens!

Monique

Hallo allemaal,
Ik ben Monique, woonachtig in Nistelrode. Ik ben moeder van 2 kinderen een zoon uit 2015 en een dochter uit 2017. Ik ben gestart als verzorgende IG en heb mezelf opgewerkt tot mbo verpleegkundige sinds 2006. Ben al die tijd werkzaam geweest in het ziekenhuis op verschillende afdelingen waaronder ook de kraam,  kinder en couveuseafdeling. Mijn grote passie ligt al van kleins af aan bij kinderen, omdat je onder andere op een speelse wijze het vertrouwen van een kind kan opbouwen en het werken met zieke kinderen vind ik heel dankbaar. Vanaf juli’21 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Dit is ook de reden om de overstap te maken naar KinderZorg Bijzonder. Jullie zullen mij voornamelijk tegenkomen in de thuiszorg en op het verpleegkundig kinderzorghuis. Ik wil me in de toekomst graag gaan verdiepen en hoop dan ook t.z.t de opleiding tot kinderverpleegkundige te gaan volgen, dit kan binnen deze organisatie.

Tot ziens.

Eunice

Mijn naam is Eunice en ben sinds september ‘21 werkzaam binnen KinderzorgBijzonder.

In juli ‘21 heb ik mijn opleiding verpleegkunde mbo 4 mogen afronden. Tijdens mijn opleiding heb ik op verschillende plaatsen stage mogen lopen en gewerkt. Hierdoor heb ik ervaring op gedaan in de ouderenzorg, ziekenhuis, gehandicapten zorg en de psychiatrie.

Ik heb gekozen voor KinderzorgBijzonder omdat ik graag een uitdaging aan ga. Er liggen dan ook veel mogelijkheden in dit groeiende bedrijf.  Ik vind het belangrijk dat kinderen gewoon kind kunnen zijn en ouders ontlast kunnen worden van de zorg.

Je zult mij voornamelijk tegenkomen in de thuiszorg en het verpleegkundig kinderzorghuis.

Nienke

Na een halfjaar in IJsland gewoond te hebben ben ik blij om weer als verpleegkundige niveau 4 aan de slag te kunnen! De zorg is iets wat mij goed ligt en de combinatie met kinderen maakt het voor mij helemaal af. Ik ben momenteel werkzaam in de kinderthuiszorg en de weekendopvang. Wie weet tot gauw!

Angie

Mijn naam is Angie, ik woon in Boekel met mijn man en twee zoontjes. Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben in de ouderenzorg/revalidatie/ hospice  zorg als verzorgende-IG ben ik de opleiding voor verpleegkundige gaan doen. Deze heb ik in 2021 afgerond in Nijmegen. Door deze opleiding wilde ik graag in een andere tak van zorg gaan werken. Dat is KindZorg Bijzonder geworden!

Ik vind de afwisseling van thuiszorg, dagopvang en logeerzorg heel fijn.

Fijn om deze kinderen te mogen ontmoeten en voor ze te mogen zorgen en fijn dat je weet dat ouders die het vaak zwaar hebben hiermee ontlast.

Het waarom daarom spreekt mij dan ook enorm aan.

Dieuwertje

Yvonne

Ik ben Yvonne en woon in Cuijk. Voorheen heb ik 5 jaar gewerkt als verzorgende IG in de gehandicaptenzorg.

Ik was al langer opzoek naar een nieuwe uitdaging. Sinds 1 november 2021 ben ik gestart als leerling verpleegkundige bij KinderZorg bijzonder.

Ik vind het een hele fijne organisatie met veel uitdagingen en kan mezelf hier goed ontwikkelen.

Je komt mij vooral tegen in de thuiszorg of op het logeerhuis in de weekenden en vakanties.

Noortje

Imre

Mijn naam is Imre en woon in Boekel.

In 2014 heb ik de opleiding maatschappelijke zorg met de specialisatie gehandicaptenzorg, niveau 4 afgerond. Doordat mijn passie ligt bij het werken met kinderen, ben ik mij gaan specialiseren in de kinderontwikkeling, door de opleiding Pedagogiek niveau 5. Kinderen vind ik een interessante maar ook kwetsbare doelgroep. Kwetsbaar, omdat ze iemand nodig hebben die hen (onder)steunt, helpt, voor hen spreekt om iets te bereiken of simpelweg kan laten genieten. In 2018 ben ik geslaagd als pedagoog, waarna ik bij KinderZorg Bijzonder de kans heb gekregen om kinderen en gezinnen op een betrokken manier te ondersteunen. Met veel enthousiasme en passie voor de doelgroep, gaan we er een leuke tijd van maken!

Marjolein

Mijn Naam is Marjolein en ik woon in Oss. In het derde leerjaar van de opleiding Pedagogiek heb ik een aantal weken stage gelopen op het kinderdagverblijf van Kinderzorg Bijzonder. In juni 2020 ben ik afgestudeerd als HBO pedagoog. Na het behalen van mijn diploma ben ik als pedagoog gestart bij Kinderzorg Bijzonder. Ik ben werkzaam in de thuiszorg, op het logeerhuis en vanaf januari 2021 ook op de dagopvang voor kinderen tussen 4 jaar en 18 jaar (uitloop tot 23 jaar). De diversiteit van de doelgroep spreekt mij erg aan. Met mijn werk als pedagoog probeer ik een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een kind. Ik probeer aan te sluiten bij de behoeften van het kind en zijn omgeving. Mijn werkdag is geslaagd wanneer ik merk dat het kind een fijne dag heeft gehad en ik voor even een klein beetje zorgen bij ouders heb kunnen wegnemen.

Laura

Mijn naam is Laura en ik woon in Nistelrode. In 2014 heb ik mijn MBO diploma behaald als onderwijsassistente, hierna ben ik direct doorgestroomd naar het HBO. In juni 2018 ben ik afgestuurd als HBO pedagoog op de Fontys hogeschool. In juli 2018 ben ik komen werken als pedagoog bij Kinderzorg Bijzonder. Mijn passie ligt bij het begeleiden en zorgen van kinderen en hen ondersteunen bij hun ontwikkeling. Ik krijg de kans om bij Kinderzorg Bijzonder mijn passie uit te voeren en dit doe ik met alle liefde en plezier. Het geeft mij voldoening om de kinderen te zien groeien en genieten.

Carin

Hoi, mijn naam is Carin en woon in Boekel.

In 2015 ben ik geslaagd voor de opleiding ondewijsassistent, hierna ben ik me verder gaan verdiepen in de ontwikkeling van het kind door de opleiding Pedagogiek te gaan volgen. In 2020 heb ik mijn diploma voor deze opleiding behaald.

Mijn passie ligt bij het werken met kinderen en ik vind het fijn om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het kind. Ik vind het belangrijk dat een kind zich gehoord en gezien voelt en dat er wordt gekeken naar hoe het kind (kleine) stapjes vooruit kan maken.

Sinds december 2020 ben ik werkzaam binnen Kinderzorg Bijzonder. Je kunt mij tegen komen in de thuiszorg en op het logeerhuis. Bij Kinderzorg Bijzonder krijg ik de kans om het werken met kinderen met veel liefde en plezier uit te voeren. Ik kijk er naar uit om kinderen te verzorgen, te helpen en er voor te zorgen dat kinderen in een veilige omgeving een fijne en leuke dag hebben!

Chantal S

Mijn naam is Chantal. Sinds juli 2021 werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder.

In 2019 ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogisch medewerker aan Avans hogeschool.

Voordat ik bij KinderZorg Bijzonder ben gaan werken, heb ik gewerkt op een woongroep voor mensen met een handicap.

Tijdens mijn studie heb ik altijd gezegd dat ik graag met kinderen zou willen werken.

De ontwikkeling en groei die kinderen doormaken vind ik erg mooi om te zien.

Hier een bijdrage aan kunnen leveren, maakt dat ik dit werk zo bijzonder vind.

Bewust heb ik gekozen voor een kleinschalige organisatie, zodat er echt ruimte en aandacht is voor het kind en de ouders.

Susan vd K.

Ik ben Susan, 40 jaar oud en ik woon samen met mijn gezin in Uden. Als ik niet aan het werk ben, ben ik lekker aan het sporten, ga ik graag uit eten en hou ik van gezelligheid! Ik ben een bezig bijtje!

In 2011 ben ik afgestuurd als Pedagoog aan de HAN in Nijmegen. Hierna heb ik 10 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt als begeleider. Na 10 jaar was het voor mij tijd om een andere weg in te slaan en te gaan doen wat ik altijd al wilde: werken met kinderen (en hun gezin). Toen ik de vacature bij KinderZorg Bijzonder zag, was ik daarom meteen enthousiast!

Vanaf 1 oktober ben ik werkzaam binnen KinderZorg Bijzonder. Een betrokken, open en fijne organisatie die op veel vlakken hulp en opvang bied. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om mezelf te gaan ontwikkelen. Kortom: een mooie nieuwe uitdaging die ik met enthousiasme aan ga!

Roos

Mijn naam is Roos en ik werk als pedagogisch medewerker bij KinderZorg Bijzonder. In 2018 heb ik mijn opleiding Pedagogiek afgerond. Sinds dat moment heb ik in de kinderopvang en het ziekenhuis gewerkt. Eind 2021 heb ik de stap gemaakt naar KinderZorg Bijzonder. Een goede keus, want ik heb het er erg naar mijn zin! Je komt mij tegen in het Logeerhuis en in de Ambulante Jeugdhulp bij gezinnen thuis.

Chantal vd S

Sinds december 2021 werk ik bij Kinderzorg bijzonder.

Ik ben alleen in het weekend te vinden op het logeerhuis, omdat ik dit werk combineer met ander werk in de gehandicaptenzorg.

Tot snel!

Tamara

Hallo,

Mijn naam is Tamara, woon samen met mijn vriend in Uden en ik werk sinds maart 2022 bij Kinderzorg Bijzonder als ambulant pedagogisch hulpverlener.

In het verleden heb ik MBO maatschappelijke zorg – specifieke doelgroepen niveau 4 gestudeerd. Hierna wist ik gelijk dat ik in deze sector thuis hoorde en ben ik hierna de opleiding HBO Social Work niveau 5 gaan studeren. In juni 2022 verwacht ik mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

Het werken met deze kwetsbare doelgroep en hen ondersteunen, helpen en te laten genieten doe ik het aller liefste!

Ik heb deze mooie kans gekregen om bij Kinderzorg Bijzonder mijn passie en kennis over te brengen, deze kans heb ik dan ook met beide handen aangepakt!

Je kunt mij tegenkomen in de thuiszorg en op het logeerhuis. Tot snel!

Daphne

Nine

Mijn naam is Nine en ik woon in Nistelrode.

Na mijn middelbare school wist ik het al snel. Ik wilde graag met kinderen werken! Ik vond het altijd al interessant waarom kinderen op een bepaalde manier reageren. En om ze te helpen in een verdere stap in zijn of haar leven. Ik heb dan ook de stap gemaakt om op het MBO in Den Bosch onderwijsassistente te gaan studeren. Ik heb hier een hele leerzame tijd gehad met verschillende stages. Zowel op het regulier als op het speciaal onderwijs. In juni 2021 behaalde ik dan ook mijn diploma tot onderwijsassistente. Om in het werkveld te blijven besloot ik als pedagogisch medewerker aan de gang te gaan in de kinderopvang in Nistelrode De Benjamin. Hier werk ik vooral in de vakanties. Na de zomervakantie ben ik begonnen aan mijn HBO opleiding Pedagogiek. Ik was nog niet klaar met leren en wilde dolgraag nog meer leren over het kind en zijn ontwikkeling. Ook vind ik het een super mooie uitdaging om de kinderen in hun kracht te zetten en te laten zien wat ze wel kunnen. Dit is iets waarin ik ze graag motiveer en daarbij erg enthousiast ben. Daarnaast vind ik het een interessante uitdaging om jongeren, kinderen en opvoeders te begeleiden met een complexe opvoedsituatie..

Sinds september 2022 werk ik als bijbaantje bij KinderZorg Bijzonder. Een hele mooie plek om mijn ervaring vanuit het MBO en de kennis vanuit de opleiding te combineren. Je komt mij tegen in de weekenden op het logeerhuis maar ook in vakanties op de dagopvang. Ik kijk er erg naar uit om veel te leren binnen KinderZorg Bijzonder. Ik heb nu al gemerkt dat de sfeer erg fijn is!

Nicole

Hoi ik ben Nicole en ondersteun sinds juli ’22 op de zaterdagen en in de vakanties op het verpleegkundig kinderzorghuis.

Ik help bij de kleine klusjes, kan mooi voorlezen voor de kinderen, spelletjes spelen, tenten bouwen en mee helpen bij het wandelen.

Heb er helemaal zin in om er elke keer een leuke dag van te maken 🙂

Evelyne

Hoi, ik ben Evelyne, woon in Boekel met mijn man en onze 2 dochters. Ook hebben we een hele leuke hond!
Mijn bezigheden binnen Kinderzorg- Bijzonder is de huishoudelijke dienst van het KinderZorghuis. Ik vind het heel leuk door de vrijheid die ik daar heb en zeker ook de gezelligheid van de kinderen en collega’s die ik voorbij zie komen.

Huberdine

Ton

Geert

Mijn naam is Geert en ik woon in Boekel, ben getrouwd met Angelique en heb twee dochters. Ik heb eerst 17 jaar bij GGZ Oost Brabant gewerkt als logistiek medewerker. Nu werk ik sinds maart 2019 bij KinderZorg Bijzonder als taxichauffeur. Verder loop ik nog rond als klusjesman en ondersteun ik het personeel waar het nodig is. Het is een feest om met de kinderen te mogen werken en het contact met de ouders is erg fijn. We hebben een heel leuk team wat voor een goede werksfeer zorgt! Ik ben blij om deel te mogen uitmaken van deze organisatie en wil dit nog lang voortzetten.

Mandy

Mijn naam is Mandy en woon in Beek en Donk.

Ik heb de opleiding tot verpleegkundige niveau 5 gevolgd en ben sinds maart 2016 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Kinderen hebben mij altijd enorm geboeid en gefascineerd. KinderZorg Bijzonder is een kleinschalige, gezellige plek waar veel ruimte is voor ontwikkeling van zowel werknemer als cliënt, ideale combi dus!

Merle

Hallo,

Mijn naam is Merle van den Heuvel en ik werk sinds februari 2019 met heel veel plezier binnen Kinderzorg Bijzonder.

In het verleden heb ik zowel mbo-verpleegkunde als hbo-verpleegkunde gestudeerd en in 2021 heb ik me gespecialiseerd tot kinderverpleegkundige.

U kunt mij tegenkomen in de kinderthuiszorg, het logeerhuis, het kinderdagcentrum en het verpleegkundig kinderdagverblijf. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s op kantoor omtrent het indiceren van kindzorg in de zorgverzekeringswet.

Ik werk graag binnen Kinderzorg Bijzonder omdat we door de kleinschaligheid van de organisatie echt tijd en aandacht voor uw kind hebben. Daarnaast vind ik het erg mooi dat we zoveel verschillende vormen van zorg bieden, ik denk dat dat is wat ons bijzonder maakt en ons onderscheidt van andere zorgorganisaties.

De afwisseling tussen de verschillende vormen van zorg is wat mijn werk ook zo leuk maakt; in de thuiszorg is er echt de mogelijkheid om tijdens het leveren van zorg een band op te bouwen met het kind en zijn/haar gezin, terwijl ik me op het logeerhuis, kinderdagcentrum en het verpleegkundig kinderdagverblijf veel meer kan richten op de ontwikkeling van het kind. Ik ben trots dat ik hier een bijdrage aan mag leveren.

Graag tot ziens bij Kinderzorg Bijzonder!

Anjo

Dorette

Ilse

Mijn naam is Ilse en woon in Zeeland.

Ria

Heleen Fraanje

Mark Hendriks

Vacant