Het team van KinderZorg Bijzonder

We werken allemaal met dezelfde grote passie….

Denise-kinderzorg-bijzonder

Denise

Achtergrond

Mooi om ons team hier te presenteren. Ik ben Denise Toonen, eerst heb ik als zelfstandig verpleegkundige in de zorg gewerkt en nu staan we met een heel team klaar om zorg te kunnen en mogen geven aan kinderen met een Bijzonderheid. Ik vind het erg fijn om deze zorg zo neer te mogen zetten, kleinschalig en betrokken. Zelf heb ik ervaren hoe het eraan toe gaat in de zorg, doordat ik hier al sinds mijn 17e in werk en later kreeg ik zelf een zoon met beperkingen. Veel zorgen maar ook heel veel plezier. Van harte nodig ik jou uit om verder kennis te komen maken met ons team.

Edwin

Achtergrond

Ik ben Edwin, echtgenoot van Denise. Samen met haar hebben wij de zorg voor 3 eigen kinderen. Binnen KinderZorg Bijzonder verzorg ik het ICT-werk, zorg dat we telefonisch bereikbaar zijn en dat de medewerkers zich veilig kunnen verplaatsen met de bedrijfsauto’s. Daarnaast verricht ik allerlei ondersteunde werkzaamheden op beide locaties (Kenniscentrum en Verpleegkundig Kinderzorghuis).

Sanne

Achtergrond

Mijn naam is Sanne en woon in Boekel.

In 2013 heb ik de opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond. Ik had hierna het gevoel nog niet klaar te zijn met studeren en besloot meer diepgang te zoeken gericht op de ontwikkeling, gedrag en opvoeding van kinderen. Ik ben de opleiding Socia pedagogisch hulpverlener (SPH) gaan volgen die ik in 2016 heb afgrond. Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder waar ik met veel enthousiasme en plezier kinderen met diverse zorgvragen een fijne dag probeer te bieden. Al op jonge leeftijd wist ik dat het helpen en zorgen voor kinderen een van mijn passie is waar ik fulltime mee bezig wil zijn. KinderZorg Bijzonder geeft mij de kans om dit op een betrokken en gezellige manier te doen. Een werkplek waar ik mezelf kan zijn, mezelf kan ontwikkelen en waar ik op een fijne en betrokken manier kan zorgen voor de kinderen.

Evelien

Achtergrond

Mijn naam is Evelien en woon in Nistelrode. Ik werk sinds maart 2018 bij Kinderzorg Bijzonder nadat ik vorig jaar ben afgestudeerd als HBO Pedagoog.

In de zomer van 2009 ben ik begonnen aan de MBO opleiding Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg, waarna ik ben doorgestroomd naar het HBO. Mijn grote passie ligt dan ook echt bij het werken met kinderen- en jongeren met uiteenlopende ontwikkelingen. Het liefst kijk ik naar wat het kind wel kan en waar eventuele problemen vandaan kunnen komen. Ik geloof dat ieder kind tal van kwaliteiten heeft, en dat alle andere vaardigheden met een goede en fijne begeleiding ver te ontwikkelen zijn. Ieder kind is op zijn of haar manier bijzonder en dat is precies hoe deze organisatie ook naar het kind kijkt en wat mij zo enorm aanspreekt.

Binnen de organisatie zijn tal van mogelijkheden voor ons als medewerkers, maar zeker ook voor alle lieve kinderen- en jongeren die gebruik maken van onze zorg.
In september ga ik de opleiding tot Intensief Ambulant Gezinsbehandelaar volgen. Ik hoop dat we hiermee Kinderzorg Bijzonder nog beter op de kaart kunnen zetten als zorgaanbieder en daardoor ook de zorg voor onze kinderen kunnen blijven ontwikkelen.

Sanne

Achtergrond

Ik ben Sanne, 39 jaar en woon met mijn gezin in Oploo. Ik ben opgeleid tot HBO-kinderverpleegkundige niveau 5 en heb ruime ervaring opgedaan in het verplegen van kinderen met een intensieve zorgvraag in het UMC Radboud ziekenhuis en in de kinderthuiszorg.
Sinds maart ’17 ben ik werkzaam bij ‘Kinderzorg Bijzonder’ waar de huiselijke sfeer en ruime aandacht voor kinderen mij direct aanspraken. Er worden verschillende mogelijkheden geboden om ouders te ontlasten en wie kan dat nou beter bedenken dan een moeder met zelf een zorgintensief kind.
Als verpleegkundige krijg ik binnen de organisatie veel ontwikkelingsmogelijkheden en houd ik mij bezig om de kwaliteit van zorg hoog te houden.

Mandy-kinderzorg-bijzonder

Mandy

Achtergrond

Mijn naam is Mandy en woon in Beek en Donk.

Ik heb de opleiding tot verpleegkundige niveau 5 gevolgd en ben sinds maart 2016 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Kinderen hebben mij altijd enorm geboeid en gefascineerd. KinderZorg Bijzonder is een kleinschalige, gezellige plek waar veel ruimte is voor ontwikkeling van zowel werknemer als cliënt, ideale combi dus!

Ella

Achtergrond

Mijn naam is Ella. Sinds augustus 2017 ben ik met plezier werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder. Ik ben afgestudeerd als mbo-verpleegkundige en volg tot heden de opleiding HBO-verpleegkunde. De zorg voor kinderen vind ik erg leuk en leerzaam. Kinderzorg Bijzonder geeft mij de kans om verder te ontwikkelen in deze branche. Naast de zorg aan de kinderen, bied Kinderzorg Bijzonder ook ondersteuning aan ouders/verzorgers wanneer dit nodig is. Deze combinatie maakt de zorg compleet.

Lobke

Achtergrond

Britt

Achtergrond

Mijn naam is Britt en ben in juli 2018 afgestudeerd tot verpleegkundige niveau 4.
In de jaren als leerling heb ik veel mogen zien en ervaren in de kinderzorg, wat mij de persoon maakt die ik nu ben en wat ik erg belangrijk vind: de zorg leveren vanuit mijn hart.
Ik haal veel voldoening uit het werk in de kinderzorg. Ik word er enorm blij van om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, groeien en toch kind kunnen zijn, naast de dagelijkse bezigheden rondom het ziektebeeld waar het kind mee te maken heeft. Mijn bewondering voor de gezinnen die hiermee te maken krijgen is dan ook erg groot en ik voel mijzelf vereerd op het moment dat ik mijn steentje bij mag dragen bij de ontwikkelingen.
Sinds november 2018 ben ik werkzaam bij kinderzorg Bijzonder en ik kijk ernaar uit om mijn ervaringen uit te breiden en te groeien in de kinderzorg.

Lisanne

Achtergrond

Mijn naam is Lisanne, ben 24 jaar oud en woon in Uden.

Ik heb in juli 2015 de opleiding tot verpleegkundige niveau 4 afgerond. Nadat ik mijn opleiding had afgerond, heb ik binnen de ouderenthuiszorg en kinderthuiszorg gewerkt. Sinds april 2018 ben ik werkzaam binnen Kinderzorg Bijzonder waar ik met heel veel plezier aan het werken ben. De diversiteit en de verschillende zorgvragen binnen Kinderzorg Bijzonder vind ik erg interessant, er is daardoor veel afwisseling en dat vind ik juist zo leuk.
Kinderzorg Bijzonder geeft mij de kans om verder te ontwikkelen in deze branche. Daarom ben in oktober ’18 gestart met de vervolg opleiding tot kinderverpleegkundige.

Tanja

Achtergrond

Anne

Achtergrond

Mijn naam is Anne en sinds januari 2017 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Met kinderen werken is mijn passie. Ik heb er bewust voor gekozen om te werken in een kleinschalige instelling, waar er echt aandacht is voor het kind en zijn of haar ouders.

Dorenda

Achtergrond

Mijn naam is Dorenda en woon met mijn gezin in Druten.
Ik werk nu een jaar binnen KinderZorg Bijzonder als verpleegkundige. Hierbinnen is mijn expertise de zorg/ begeleiding van (z)EMB kinderen. Waar ik in de afgelopen 17 jaar mijn ervaring heb opgedaan binnen de stichting ‘S Heerenloo. Sinds mei volg ik de verdiepende opleiding voor EMB begeleiders.
Wat mij erg aanspreek is de kleinschalige opzet, er is aandacht voor het kind. Daarnaast is het werk afwisselend, zo werk ik binnen de thuiszorg, weekend/ vakantieopvang en ben ik mede verantwoordelijk voor de zorgplannen/ dossier van de kinderen.

Merle

Achtergrond

Mijn naam is Merle en ik woon in Venhorst.
Ik werk sinds februari 2019 met heel veel plezier binnen Kinderzorg Bijzonder als verpleegkundige.
In 2016 ben ik geslaagd voor de opleiding mbo-verpleegkunde, daarna ben ik direct doorgestroomd naar het hbo om daar de verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 5/6 te volgen, welke ik in 2019 voltooid heb. Tijdens deze leerweg heb ik vijf jaar lang gewerkt in de ouderenthuiszorg, tot ik toe was aan iets nieuws.
Kinderzorg Bijzonder heeft me met open armen ontvangen. Deze organisatie sprak me aan om de kleinschaligheid, een plek waar je echt tijd en aandacht hebt voor het kind. Wat ik zo leuk vind, is de afwisseling tussen de twee branches waarin ik het meeste werkzaam ben: de kinderthuiszorg en het logeerhuis.
In de toekomst hoop ik mij binnen Kinderzorg Bijzonder verder te ontwikkelen tot kinderverpleegkundige om nog betere zorg aan uw kind te kunnen leveren.
Graag tot ziens bij Kinderzorg Bijzonder!

Bart

Achtergrond

Anneloes

Achtergrond

Yvonne

Achtergrond

Sinds februari 2018 ben ik werkzaam binnen Kinderzorg-Bijzonder. In juli 2017 heb ik mijn opleiding Verzorgende-IG afgerond. September 2018 ben ik gestart met de opleiding tot MBO Verpleegkundige. Wij krijgen veel vertrouwen om passende opleidingen te volgen om zo nog betere zorg te kunnen geven.

Ik werk met heel veel plezier bij Kinderzorg-Bijzonder. Het is een leuke combinatie van thuiszorg en logeerhuis/dagopvang. Elke dag is weer anders op het logeerhuis en we proberen de kinderen een leuke tijd te laten beleven. In de thuiszorg kom je thuis bij de kinderen en probeer je daar het zo normaal mogelijke leven door te voeren. Ook in de thuiszorg is er nooit een dag hetzelfdde.

Heel erg dankbaar en bijzonder om met deze kinderen en gezinnen te mogen werken.

Lonneke

Achtergrond

Ik ben Lonneke en woon in Zeeland samen met mijn twee zoontjes en mijn vriend. 
Ik ben opgeleid tot SPW 3 en 4 en Verzorgende IG.  Sinds 2015 ben ik werkzaam binnen Kinderzorg Bijzonder, waar ik met heel veel plezier werk. Ik werk zowel achter de schermen als op de werkvloer, deze afwisseling vind ik heel erg leuk. 
Het is fijn om de zorg voor de kinderen van de ouders even over te mogen nemen. 
Ik zie dat we mooie volledige zorg bieden en daar ben ik erg trots op! 

Angela-kinderzorg-bijzonder

Angela

Achtergrond

Ik ben Angela en werk als helpende met veel plezier bij KinderZorg Bijzonder. Fijn spelen en knutselen met de kinderen en een lach op die gezichten toveren dat maakt van mij een vrolijke leiding!

Laura

Achtergrond

Linda

Achtergrond

Als pedagogisch hulpverlener ben ik werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder.

Ik heb de opleiding HBO – SPH niveau 5  gevolgd aan de HAN Hoge school van Arnhem en Nijmegen. Ik ben getrouwd en moeder van een stel geweldige zoons.

Werken voor Kinderzorg Bijzonder vind ik heel mooi werk om te mogen doen.

Het zorgen en begeleiden van kinderen doe ik graag en wil ze een fijne tijd bezorgen binnen Kinderzorg Bijzonder.

Dit geeft dan ook zeker  voldoening, ook is het fijn om in de specifieke zorg ondersteuning te kunnen bieden.

Er voor de kinderen zijn is dus een belangrijke rol ik dit werk, maar ook de zorg en aandacht voor de ouders.

Zelf ben ik moeder van een zoon met aangeboren hartafwijkingen (Hartekind) en weet dat extra zorg geestelijk erg belastend kan zijn.

Het is fijn om voor het kind er te kunnen zijn en wat voor het gezin in totaal te kunnen betekenen.

Met veel enthousiasme en plezier zal ik in het werkveld staan. “ Elk kind is uniek en bijzonder”

Ingrid

Achtergrond

Ik ben Ingrid en woonachtig in Zeeland. Binnen KinderZorg Bijzonder ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker. Ik werk met veel plezier met de diversiteit aan kinderen binnen het logeerhuis en binnen de ambulante thuiszorg. Erg mooi en dankbaar werk om bijzondere kinderen zorg te bieden en ouders hierin te kunnen ontlasten.

Imre

Achtergrond

Mijn naam is Imre ben 24 jaar oud en woon in Boekel.

In 2014 heb ik de opleiding maatschappelijke zorg met de specialisatie gehandicaptenzorg, niveau 4 afgerond. Doordat mijn passie ligt bij het werken met kinderen, ben ik mij gaan specialiseren in de kinderontwikkeling, door de opleiding Pedagogiek niveau 5. Kinderen vind ik een interessante maar ook kwetsbare doelgroep. Kwetsbaar, omdat ze iemand nodig hebben die hen (onder)steunt, helpt, voor hen spreekt om iets te bereiken of simpelweg kan laten genieten. In 2018 ben ik geslaagd als pedagoog, waarna ik bij KinderZorg Bijzonder de kans heb gekregen om kinderen en gezinnen op een betrokken manier te ondersteunen. Met veel enthousiasme en passie voor de doelgroep, gaan we er een leuke tijd van maken!

Chantal

Achtergrond

Ik ben Chantal en woon met mijn man, dochter in Nistelrode. Voordat ik in dienst kwam bij KinderZorg Bijzonder ben ik 5 jaar werkzaam geweest als Pedagogisch medewerkster op een activiteitencentrum. Op deze groep mocht ik zorgen voor cliënten met een meervoudige beperking en/of gedragsprobleem. Daarna ben ik 15 jaar werkzaam geweest op een kinderdagverblijf. Beide doelgroepen spraken mij erg aan en wilde graag een baan waarbij deze twee doelgroepen samen komen. En op een dag kwam de advertentie van KinderZorg Bijzonder voorbij. Mijn hart maakte een sprongetje en heb direct contact gezocht. Zou mijn droom werkelijkheid worden? Ja, mijn droom is uitgekomen! Ik mag nu mijn zorgzaamheid, creativiteit, geduld en liefde gaan delen met jullie kinderen bij KinderZorg Bijzonder.

Femke

Achtergrond

Ik ben Femke getrouwd met Mark en we hebben samen een dochter. Ik ben werkzaam als sociaalpedagogisch medewerkster. 
Ik vind het fijn wanneer ik de kinderen kan laten lachen en ze zie genieten bij ons. Bij KinderZorg Bijzonder is er aandacht voor het individuele kind en wij leveren zorg op maat. Dit vind ik belangrijk en daarom heb ik er voor gekozen om bij KinderZorg Bijzonder te gaan werken. Tot ziens bij Kinderzorg Bijzonder.

Alexandra-kinderzorg-bijzonder

Alexandra

Achtergrond

Ik ben Alexandra, afgestudeerd als verzorgende IG en persoonlijke begeleider gehandicaptenzorg. Ik ben getrouwd en samen hebben we 3 prachtige kinderen. Onze jongste is geboren met een hersenbeschadiging als gevolg van zuurstoftekort tijdens/na de bevalling.
Hierdoor weet ik maar al te goed hoe moeilijk het is om zorg uit handen te moeten/willen geven. Je wilt dan het beste voor je kind.
Daarom heb ik bewust als werkplek gekozen voor KinderZorg Bijzonder omdat wij kleinschalig en betrokken zijn bij het kind, hierdoor goede kwaliteit kunnen leveren naar de behoefte van elk individueel kind. Zo kunnen we ouders ontlasten, zodat ze even op adem kunnen komen. Kinderen zijn zo puur en dankbaar. Dat geeft mij een enorm fijn gevoel en veel voldoening.

Kim

Achtergrond

Anke

Achtergrond

Koen

Achtergrond

Diane

Achtergrond

Mijn naam is Diane, moeder van drie en Orthopedagoog; ik werk bij KinderZorg Bijzonder met veel plezier en bevlogenheid. Diagnostiek, behandeling, ouders ondersteunen op huisbezoek, werkbegeleiding, intervisie, professionalisering aan het team geven behoren tot mijn verantwoordelijkheden. Wat een groep ontzettend prachtige kinderen en medewerkers die zich met hart en ziel inzetten. De glinsteringen in de ogen van de kinderen; daar doen we het voor.

Brigitte

Achtergrond

Geert

Achtergrond

Ton

Achtergrond

Anjo

Achtergrond

Astrid

Achtergrond

Judith

Achtergrond

Ria

Achtergrond

Susanne

Achtergrond