Het team van KinderZorg Bijzonder

We werken allemaal met dezelfde grote passie….

Denise

Mooi om ons team hier te presenteren. Ik ben Denise Toonen, eerst heb ik in de gehandicaptenzorg en wijkverpleging gewerkt en nu staan we met een heel team klaar om zorg te kunnen en mogen geven aan kinderen met een Bijzonderheid. Ik vind het erg fijn om deze zorg zo neer te mogen zetten, kleinschalig en betrokken. Zelf heb ik ervaren hoe het eraan toe gaat in de zorg, doordat ik hier al sinds mijn 17e in werk en later zelf een zoon met beperkingen kreeg. Veel zorgen maar ook heel veel plezier. Van harte nodig ik jou uit om verder kennis te komen maken met ons team.

Edwin

Ik ben Edwin, echtgenoot van Denise. Samen met haar hebben wij de zorg voor 3 eigen kinderen. Binnen KinderZorg Bijzonder verzorg ik het ICT-werk, zorg dat we telefonisch bereikbaar zijn en dat de medewerkers zich veilig kunnen verplaatsen met de bedrijfsauto’s. Daarnaast verricht ik allerlei ondersteunde werkzaamheden op beide locaties (Kenniscentrum en Verpleegkundig Kinderzorghuis).

Sanne vd B

Mijn naam is Sanne van den Berg en woon in Boekel.

In 2013 heb ik de opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond. Echter had ik hierna het gevoel nog niet klaar te zijn met studeren. Ik wilde ik nog zoveel meer leren en besloot daarom meer diepgang te zoeken gericht op de ontwikkeling, gedrag en opvoeding van kinderen. Ik ben de opleiding Social Pedagogisch Hulpverlener (SPH) gaan volgen die ik in 2016 heb afgerond. Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Een erg leuke baan waar ik beide opleidingen goed kan combineren.

In de zomer van 2018 kreeg ik de kans om als divisiehoofd aan de slag te gaan. Voor mij hield dit in dat ik leidinggevende werd van de intramurale zorg waaronder het logeerhuis en het verpleegkundig kinderdagverblijf vallen.

Een erg leuke uitdaging die ik met veel plezier en enthousiasme ben aangegaan. Binnen een kleine en warme organisatie ervaar ik een erg fijne samenwerking met zowel de collega’s binnen het team als met de cliënten en ouders/verzorgers waar ik als divisiehoofd graag voor aan de slag ga.

Als divisiehoofd ben heb ik voornamelijk werkzaamheden op kantoor, maar daarnaast werk ik nog regelmatig op het logeerhuis of het verpleegkundig kinderdagverblijf. Daar werk ik met veel enthousiasme en plezier met de kinderen en doe daar mijn best om ze een fijne dag te bezorgen. Ik geniet van het samenzijn met de kinderen, ze spelenderwijs uitdagen op individueel maar ook groepsniveau. Het ontwikkelen van vaardigheden waarbij ik de nadruk graag leg op de kwaliteiten die de kinderen hebben en ik oplossingsgericht op zoek ga naar verbetering en ontwikkeling. Dat vind ik een erg leuke uitdaging waar ik me graag voor inzet.

Annet

Mijn naam is Annet en sinds april 2020 ben ik werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder als divisiehoofd extramurale zorg. Dit betekent dat ik leidinggevende ben van het team in de thuiszorg, zowel in de KinderThuiszorg, Wijkverpleging als in de Ambulante Jeugdhulp.

Hiervoor ben ik vanaf 2007 werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. In mijn loopbaan periode heb ik deeltijd de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener gevolgd en later heb ik nog een POST HBO management vaardigheden en leiding geven gedaan.

Mijn visie op zorg staat voor het zoeken naar kansen, mogelijkheden en oplossingen dicht bij de wens van de cliënt. Krachten bundelen in alle lagen van de zorg vind ik belangrijk hierin. Dit betekent dat iedereen die deel uit maakt van de zorg die geboden wordt, krachten bij zicht draagt die van toegevoegde waarde zijn (een medewerker, de cliënt, het netwerk van de cliënt enzovoorts).

Zorg is wat mij betreft een samenspel tussen cliënt, ouder / verwant / wettelijk vertegenwoordiger en de zorgorganisatie, waarin ‘openheid’, ‘vertrouwen’ en ‘samen’ belangrijke pijlers zijn.

Sanne A

Ik ben Sanne Albers en sinds maart 2017 werkzaam als kinderverpleegkundige en praktijkopleider bij KinderZorg Bijzonder.

Ik ben mijn loopbaan gestart in een universitair ziekenhuis en in de kinderthuiszorg waar ik ruim ervaring heb opgedaan in de kindzorg.

Ik houd mij bezig met het indiceren van kindzorg in de zorgverzekeringswet. Ik bepaal in samenspraak met kind en ouders de zorgbehoefte en wie deze gaat uitvoeren.

Wat ik sterk vind aan onze organisatie is dat we verschillende vormen van zorg kunnen bieden om de belastbaarheid van ouders in balans te houden. Daarnaast zijn we een kleine en dynamische organisatie die veel ontwikkelruimte biedt voor medewerkers.

In mijn functie als praktijkopleider kom ik op voor de belangen van leerlingen en werkbegeleiders en op deze manier draag ik bij aan een positief leerklimaat binnen de organisatie.

Lisanne

Mijn naam is Lisanne van de Wetering en sinds april 2018 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder.

In juli 2015 heb ik de opleiding tot verpleegkundige MBO 4 afgerond en in februari 2020 de opleiding tot kinderverpleegkundige.

De diversiteit binnen de organisatie vind ik juist zo leuk en heb daardoor veel uitdaging binnen mijn werkveld. Ik ben werkzaam op het verpleegkundig kinderdagverblijf, de kinderthuiszorg en het logeerhuis.

Het geeft mij veel voldoening wanneer ik de juiste zorg kan bieden aan een kind.

Tevens word ik er enorm blij van om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen en zich zelf kunnen zijn, ieder op zijn eigen manier.

Ella

Mijn naam is Ella. Sinds augustus 2017 ben ik met plezier werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder. Ik ben eerst afgestudeerd als mbo-verpleegkundige en heb in juli 2019 mijn HBO-verpleegkunde diploma behaald. De zorg voor kinderen vind ik erg leuk en leerzaam. Kinderzorg Bijzonder geeft mij de kans om verder te ontwikkelen in deze branche. Naast de zorg aan de kinderen, biedt Kinderzorg Bijzonder ook ondersteuning aan ouders/verzorgers wanneer dit nodig is. Deze combinatie maakt de zorg compleet.

Lobke

Hallo, mijn naam is Lobke en ik woon in Boekel. Sinds juli 2016 ben ik geslaagd als HBO-verpleegkundige. Na mijn diplomering ben ik aan de slag gegaan als verpleegkundige op een consultatiebureau. Omdat ik het “zorgen voor” miste en toe was aan wat meer uitdaging, ben ik per 1 september 2018 begonnen bij Kinderzorg Bijzonder. Ik sta voornamelijk op het verpleegkundig kinderdagverblijf, maar ook regelmatig in de thuiszorg of op het logeerhuis. Mijn hart ligt echt bij de zorg voor kinderen en ik haal hier veel voldoening uit. Vanaf oktober 2019 start ik met de opleiding tot kinderverpleegkundige, waar ik me nog meer kan gaan verdiepen in de zorg rondom het (zieke) kind.

Fenna

Mijn naam is Fenna van der Loop, woonachtig in Zeeland.
In 2019 heb ik de Academische Lerarenopleiding voor Primair Onderwijs afgerond (combinatie tussen de PABO en Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde). Inmiddels zit ik in het laatste jaar van de master Pedagogische Wetenschappen en hoop ik in juli 2021 af te studeren als Orthopedagoog. Ik heb tijdens de opleiding veel verschillende stages gelopen: met jongeren in het GGZ-kader, met kinderen met een verstandelijke beperking en in het basis- en voortgezet onderwijs.
Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder als vakantie- en weekendkracht op het logeerhuis.
Ook ben ik op donderdagmiddagen aanwezig in het Kenniscentrum, waar ik me bezighoud met het organiseren van intervisies tussen de medewerkers.
De kleinschalige, warme en betrokken zorg die KinderZorg Bijzonder biedt aan ieder uniek kind spreekt mij erg aan,
waardoor ik altijd weer met plezier ga werken!

Tanja

Mijn naam is Tanja. Ik ben sinds 2017 werkzaam binnen KinderZorg Bijzonder. Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest in de kraamzorg. Om de zorg voor kinderen en hun ouders met ieder hun eigen zorgvraag te mogen begeleiden geeft mij veel voldoening. Het is fijn om binnen KinderZorg Bijzonder deze zorgvraag te mogen verlenen. De afwisseling tussen het verlenen van zorg in ieders eigen woon omgeving, op het verpleegkundig dagverblijf en op het logeerhuis vind ik een mooie combinatie.

Merle

Mijn naam is Merle en ik woon in Venhorst.
Ik werk sinds februari 2019 met heel veel plezier binnen Kinderzorg Bijzonder als verpleegkundige.
In 2016 ben ik geslaagd voor de opleiding mbo-verpleegkunde, daarna ben ik direct doorgestroomd naar het hbo om daar de verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 5/6 te volgen, welke ik in 2019 voltooid heb. Tijdens deze leerweg heb ik vijf jaar lang gewerkt in de ouderenthuiszorg, tot ik toe was aan iets nieuws.
Kinderzorg Bijzonder heeft me met open armen ontvangen. Deze organisatie sprak me aan om de kleinschaligheid, een plek waar je echt tijd en aandacht hebt voor het kind. Wat ik zo leuk vind, is de afwisseling tussen de twee branches waarin ik het meeste werkzaam ben: de kinderthuiszorg en het logeerhuis.
In de toekomst hoop ik mij binnen Kinderzorg Bijzonder verder te ontwikkelen tot kinderverpleegkundige om nog betere zorg aan uw kind te kunnen leveren.
Graag tot ziens bij Kinderzorg Bijzonder!

Anne

Mijn naam is Anne en sinds januari 2017 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Met kinderen werken is mijn passie. Ik heb er bewust voor gekozen om te werken in een kleinschalige instelling, waar er echt aandacht is voor het kind en zijn of haar ouders.

Anouk

Mijn naam is Anouk Heijnen en ik woon in Cuijk. In 2015 heb ik de opleiding Verzorgende-IG afgerond. Ik wilde mij nog verder ontwikkelen en heb daarom hierna de opleiding tot verpleegkundige gevolgd.  In 2018 heb ik de opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond.
Het is altijd al een wens van mij geweest om binnen de kindersector te mogen werken. Toen ik afgelopen zomer de vacature voorbij zag komen bij KinderZorg Bijzonder, was ik direct enthousiast. Ik ben vanaf september 2019 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Wat ik zo bijzonder vind, is de mooie zorg die geleverd wordt. De diversiteit, de verschillende zorgvragen. En de ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Ik kijk ernaar uit om mijzelf te mogen ontwikkelen binnen KinderZorg Bijzonder.

Britt

Mijn naam is Britt en ben in juli 2018 afgestudeerd tot verpleegkundige niveau 4.
In de jaren als leerling heb ik veel mogen zien en ervaren in de kinderzorg, wat mij de persoon maakt die ik nu ben en wat ik erg belangrijk vind: de zorg leveren vanuit mijn hart.
Ik haal veel voldoening uit het werk in de kinderzorg. Ik word er enorm blij van om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, groeien en toch kind kunnen zijn, naast de dagelijkse bezigheden rondom het ziektebeeld waar het kind mee te maken heeft. Mijn bewondering voor de gezinnen die hiermee te maken krijgen is dan ook erg groot en ik voel mijzelf vereerd op het moment dat ik mijn steentje bij mag dragen bij de ontwikkelingen.
Sinds november 2018 ben ik werkzaam bij kinderzorg Bijzonder en ik kijk ernaar uit om mijn ervaringen uit te breiden en te groeien in de kinderzorg.

Dorenda

Mijn naam is Dorenda en woon met mijn gezin in Druten.
Ik werk nu bijna 5 jaar binnen KinderZorg Bijzonder als verpleegkundige. Hierbinnen is mijn expertise de zorg en begeleiding van (z)EMB kinderen. Waar ik in de afgelopen 17 jaar mijn ervaring heb opgedaan binnen de stichting ‘S Heerenloo en bij KinderZorg Bijzonder de verdiepende opleiding voor EMB begeleiders heb mogen volgen.
Wat mij erg aanspreek is de kleinschalige opzet, er is aandacht voor het kind. Daarnaast is het werk afwisselend, zo werk ik binnen de thuiszorg, kinderdagcentrum, weekend/ vakantieopvang, ben ik mede verantwoordelijk voor de zorgplannen/ dossier van de kinderen en aanvoerder van het BHV-team.

Janne

Mijn naam is Janne en ik woon in Oploo.

Ik werk sinds augustus 2020 bij kinderzorg bijzonder met name in de weekenden en vakanties op het logeerhuis en in de thuiszorg.

In juni 2020 ben ik afgestudeerd als mbo-verpleegkundige en volg ik nu de opleiding tot hbo-verpleegkundige.

Na mijn hbo, heb ik de ambitie om de kinderaantekening te halen.

Het werken met kinderen doe ik met héél veel plezier en daar haal ik dan ook veel voldoening uit.

Lucelle

Esmée

Sanne

Charlotte

Lisanne v N

Mijn naam is Lisanne en woon in Heesch.
Nadat ik mijn afstudeerstage en scriptie heb mogen doen binnen KinderZorg Bijzonder ben ik in juni 2020 afgestudeerd als hbo verpleegkundige. Hierna ben ik als verpleegkundige aan het werk gegaan bij KinderZorg Bijzonder.
Ik krijg hier de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen en te groeien als beginnend verpleegkundige.
Het zorgen voor het kostbaarste bezit van een ouder vind ik het mooiste vak wat er is!
Dit doe ik dan ook graag samen met mijn collega’s

Nina

Hallo allemaal,
Ik ben Nina, woonachtig in het mooie dorpje Wilbertoord. Ik ben gestart als verzorgende IG en heb mezelf opgewerkt tot hbo verpleegkundige. Mijn grote passie ligt al van kleins af aan bij kinderen, omdat je onder andere op een speelse wijze het vertrouwen van een kind kan opbouwen. Elk kind is op zijn eigen manier bijzonder. Vanaf juli’21 ben ik werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Jullie zullen mij voornamelijk tegenkomen in de thuiszorg en op het logeerhuis. Ik ben een bezig bijtje dus in de toekomst wil ik mezelf nog zeker verder gaan ontwikkelen binnen dit mooie vak.

Sanne G

Michelle

Mijn naam is Michelle en ik ben sinds januari 2021 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder.

Ik ben werkzaam op het logeerhuis en in de thuiszorg. De kinderen binnen KinderZorg Bijzonder hebben vanaf dag 1 mijn hart gestolen. Ik vind het dan ook elke dag een feestje om te gaan werken.

Het is heel fijn om het verschil te kunnen maken voor de kinderen en hun ouders. Ik vind het belangrijk om te denken in mogelijkheden en dingen die wél kunnen. Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk dat de kinderen zich vertrouwd en veilig voelen en we ouders kunnen ondersteunen waar nodig.

KinderZorg Bijzonder is een kleinschalige en warme organisatie waar de kinderen centraal staan. Waar ze kunnen groeien, ontwikkelen en waar ze zichzelf mogen en kunnen zijn. En daarnaast een fijne organisatie waarin ik als werknemer de mogelijk krijg om te groeien en mezelf te ontwikkelen als Verpleegkundige. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van dit mooie team.

Monique

Eunice

Michelle v S.

Tessa

Yvonne

Pauline

Mijn naam is Pauline en woon in Oijen.

In 2016 heb ik mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) afgerond. Hierna was ik enkele jaren werkzaam binnen de Jeugdzorg en de Gehandicaptenzorg.

Sinds oktober 2020 werk ik bij KinderZorg Bijzonder, waar ik helemaal op mijn plek zit. Je kunt mij tegenkomen in de thuiszorg/ambulante jeugdhulp en op het logeerhuis.

De warme en betrokken zorg die wij bieden aan kinderen en hun ouders spreekt mij enorm aan. Ieder individu is uniek en verdient ook passende begeleiding/ondersteuning wat aansluit bij de wensen en behoeften van het kind en de ouders. Hier wil ik graag aan bijdragen en dat geeft mij juist weer veel voldoening. Trots op mijn werk. Ik zet me dan ook met veel plezier in voor deze kinderen!

Imre

Mijn naam is Imre en woon in Boekel.

In 2014 heb ik de opleiding maatschappelijke zorg met de specialisatie gehandicaptenzorg, niveau 4 afgerond. Doordat mijn passie ligt bij het werken met kinderen, ben ik mij gaan specialiseren in de kinderontwikkeling, door de opleiding Pedagogiek niveau 5. Kinderen vind ik een interessante maar ook kwetsbare doelgroep. Kwetsbaar, omdat ze iemand nodig hebben die hen (onder)steunt, helpt, voor hen spreekt om iets te bereiken of simpelweg kan laten genieten. In 2018 ben ik geslaagd als pedagoog, waarna ik bij KinderZorg Bijzonder de kans heb gekregen om kinderen en gezinnen op een betrokken manier te ondersteunen. Met veel enthousiasme en passie voor de doelgroep, gaan we er een leuke tijd van maken!

Ingrid

Ik ben Ingrid en woonachtig in Zeeland. Binnen KinderZorg Bijzonder ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker. Ik werk met veel plezier met de diversiteit aan kinderen binnen het logeerhuis en binnen de ambulante thuiszorg. Erg mooi en dankbaar werk om bijzondere kinderen zorg te bieden en ouders hierin te kunnen ontlasten.

Lieke

Mijn naam is Lieke en woonachtig in Nistelrode. Na het behalen van mijn mbo-diploma als onderwijsassistent, ben ik doorgestroomd naar het HBO. Vanaf augustus 2020 ben ik werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder als pedagogisch medewerker, vooral in de weekenden en vakanties. Het geeft mij een voldoening wanneer ik aan kan sluiten bij de zorgbehoeften van de kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen bij mij en ouders hun kindje met vertrouwen uit handen kunnen geven.

Marjolein

Mijn Naam is Marjolein en ik woon in Oss. In het derde leerjaar van de opleiding Pedagogiek heb ik een aantal weken stage gelopen op het kinderdagverblijf van Kinderzorg Bijzonder. In juni 2020 ben ik afgestudeerd als HBO pedagoog. Na het behalen van mijn diploma ben ik als pedagoog gestart bij Kinderzorg Bijzonder. Ik ben werkzaam in de thuiszorg, op het logeerhuis en vanaf januari 2021 ook op de dagopvang voor kinderen tussen 4 jaar en 18 jaar (uitloop tot 23 jaar). De diversiteit van de doelgroep spreekt mij erg aan. Met mijn werk als pedagoog probeer ik een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een kind. Ik probeer aan te sluiten bij de behoeften van het kind en zijn omgeving. Mijn werkdag is geslaagd wanneer ik merk dat het kind een fijne dag heeft gehad en ik voor even een klein beetje zorgen bij ouders heb kunnen wegnemen.

Laura

Mijn naam is Laura en ik woon in Nistelrode. In 2014 heb ik mijn MBO diploma behaald als onderwijsassistente, hierna ben ik direct doorgestroomd naar het HBO. In juni 2018 ben ik afgestuurd als HBO pedagoog op de Fontys hogeschool. In juli 2018 ben ik komen werken als pedagoog bij Kinderzorg Bijzonder. Mijn passie ligt bij het begeleiden en zorgen van kinderen en hen ondersteunen bij hun ontwikkeling. Ik krijg de kans om bij Kinderzorg Bijzonder mijn passie uit te voeren en dit doe ik met alle liefde en plezier. Het geeft mij voldoening om de kinderen te zien groeien en genieten.

Carin

Hoi, mijn naam is Carin en woon in Boekel.

In 2015 ben ik geslaagd voor de opleiding ondewijsassistent, hierna ben ik me verder gaan verdiepen in de ontwikkeling van het kind door de opleiding Pedagogiek te gaan volgen. In 2020 heb ik mijn diploma voor deze opleiding behaald.

Mijn passie ligt bij het werken met kinderen en ik vind het fijn om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het kind. Ik vind het belangrijk dat een kind zich gehoord en gezien voelt en dat er wordt gekeken naar hoe het kind (kleine) stapjes vooruit kan maken.

Sinds december 2020 ben ik werkzaam binnen Kinderzorg Bijzonder. Je kunt mij tegen komen in de thuiszorg en op het logeerhuis. Bij Kinderzorg Bijzonder krijg ik de kans om het werken met kinderen met veel liefde en plezier uit te voeren. Ik kijk er naar uit om kinderen te verzorgen, te helpen en er voor te zorgen dat kinderen in een veilige omgeving een fijne en leuke dag hebben!

Chantal

Mijn naam is Chantal. Sinds juli 2021 werkzaam bij Kinderzorg Bijzonder.

In 2019 ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogisch medewerker aan Avans hogeschool.

Voordat ik bij KinderZorg Bijzonder ben gaan werken, heb ik gewerkt op een woongroep voor mensen met een handicap.

Tijdens mijn studie heb ik altijd gezegd dat ik graag met kinderen zou willen werken.

De ontwikkeling en groei die kinderen doormaken vind ik erg mooi om te zien.

Hier een bijdrage aan kunnen leveren, maakt dat ik dit werk zo bijzonder vind.

Bewust heb ik gekozen voor een kleinschalige organisatie, zodat er echt ruimte en aandacht is voor het kind en de ouders.

Susan vd K.

Marjo

Ik ben Marjo van de Voort, woonachtig in Zeeland. Ik heb 1 dochter en 2 zoons die alledrie het huis uit zijn.
Via mijn dochter Ingrid, die ook werkzaam is bij Kinderzorg Bijzonder, ben ik hier terecht gekomen. Mijn functie is invalkracht als huishoudelijke hulp. Ik vind het leuk om wat te kunnen betekenen voor de kinderen en hun ouders.

Evelyne

Hoi, ik ben Evelyne, woon in Boekel met mijn man en onze 2 dochters. Ook hebben we een hele leuke hond!
Mijn bezigheden binnen Kinderzorg- Bijzonder is de huishoudelijke dienst van het KinderZorghuis. Ik vind het heel leuk door de vrijheid die ik daar heb en zeker ook de gezelligheid van de kinderen en collega’s die ik voorbij zie komen.

Ton

Geert

Mijn naam is Geert en ik woon in Boekel, ben getrouwd met Angelique en heb twee dochters. Ik heb eerst 17 jaar bij GGZ Oost Brabant gewerkt als logistiek medewerker. Nu werk ik sinds maart 2019 bij KinderZorg Bijzonder als taxichauffeur. Verder loop ik nog rond als klusjesman en ondersteun ik het personeel waar het nodig is. Het is een feest om met de kinderen te mogen werken en het contact met de ouders is erg fijn. We hebben een heel leuk team wat voor een goede werksfeer zorgt! Ik ben blij om deel te mogen uitmaken van deze organisatie en wil dit nog lang voortzetten.

Mandy

Mijn naam is Mandy en woon in Beek en Donk.

Ik heb de opleiding tot verpleegkundige niveau 5 gevolgd en ben sinds maart 2016 werkzaam bij KinderZorg Bijzonder. Kinderen hebben mij altijd enorm geboeid en gefascineerd. KinderZorg Bijzonder is een kleinschalige, gezellige plek waar veel ruimte is voor ontwikkeling van zowel werknemer als cliënt, ideale combi dus!

Anjo

Ilse

Mijn naam is Ilse en woon in Zeeland.

Ria